Prodej rodinného domu, Dražíč, 76 m2

Dražíč

3 150 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 012 Kč /za měsíc

(Cena za nemovitost vč. kompletních služeb RK. )

Prémioví partneři v Dražíči

Informace k domu

Nabízíme k prodeji krásnou chalupu s uzavřeným dvorem v klidné části obce, ideální pro ty, kteří hledají únik z rušného městského života.
Chalupa o dispozici 3+KK je v původním stavu. Obývací pokoj je světlý a vzdušný, s pohodlnou sedací soupravou, dřevěným nábytkem a krbem, který zajišťuje teplo a útulnost během chladných zimních večerů. Kuchyně s jídelním koutem s dřevěným nábytkem, který je ideální pro rodinné snídaně nebo večeře. V přízemí je stylová ložnice s pecí, která vytváří příjemnou atmosféru. Koupelna má vanu a umyvadlo. V podkroví je další pokoj a nevyužitá půda. Pokud chcete mít jasnější představu o dispozice, podívejte se na půdorysy v galerii.
Venkovní prostor s uzavřeným dvorem nabízí mnoho možností pro relaxaci a rekreaci. Na zahradě se nachází několik posezení, ohniště a krásné stromy, které poskytují stín a soukromí. Tato část je ideální pro rodinné grilování, pikniky nebo jen pro klidné posezení s knihou. Velkou výhodou je stodola, kde se nachází dílna a sklep. Na pozemku se nachází studna. Vytápění je na tuhé paliva v kamnech a krbu nebo elektrickými přímotopy. Tato samostatně stojící patrová chalupa je postavena ze smíšeného materiálu a nabízí celkovou užitnou plochu 76 m², stodola s celkovou zastavěnou plochou 158 m² na pozemku o rozloze 1361 m².

Tato chalupa je perfektní volbou pro ty, kteří hledají klidné a útulné místo k odpočinku. Přijďte se podívat a zamilujte se do tohoto kouzelného místa!

Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107128.

Parametry domu

Cena
3 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena za nemovitost vč. kompletních služeb RK.
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Dražíč
ID
N107128
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
76 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1361 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Eliška Tůmová JH

Eliška Tůmová JH

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dražíči?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu