Prodej rodinného domu, Říkov, 80 m2 (ID: 3671605)

Říkov

2 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 531 Kč /za měsíc

(včetně advokátních a realitních služeb)

Prémioví partneři v Říkově

Informace k domu

Společnost RE/MAX Future Vám nabízí k prodeji rodinný dům v obci Říkov, okres Náchod. Díky své poloze je dům vhodný jak pro trvalé bydlení, tak pro rekreaci.

Jedná se o dům vesnického typu se zahradou a garáží, vše o celkové rozloze 1 067 m2. Dům je ve stavu vyžadujícím celkovou rekonstrukci.

Dispoziční řešení: v přízemí se nachází vstupní chodba, tři pokoje, kuchyňka a sociální zázemí s WC. Druhým vstupem do domu se dostaneme přes garáž, která je momentálně využívána jako sklad topení. Dům má také velkou suchou půdu, kde je možnost vybudovat další obytné místnosti.

Dům je napojen na obecní vodovod, na pozemku je k dispozici studna s užitkovou vodou. Odpadní vody jsou svedeny do septiku s následným přepadem. Elektřina je zavedena na 230 a 380 V. Vytápění domu je ústřední, s kotlem na tuhá paliva (nutná výměna kotle). Dům není podsklepen, ale v zadní části pozemku je venkovní sklep.

Veškerá občanská vybavenost je vzdálená asi dva kilometry v České Skalici, nebo osm kilometrů ve městě Jaroměř. Deset kilometrů je Nové Město nad Metují a jedenáct kilometrů okresní město Náchod. Dobrá dostupnost na nájezd na dálnici D11, který je vzdálený osm kilometrů.

Říkov je malebná obec, která se může pochlubit, že z jejích 227 obyvatel je 51 dětí do 14 let věku, což představuje nejvyšší podíl dětí na Náchodsku. Ve věkové skupině 0–4 let je v Říkově dokonce 24 dětí, což z nich činí nejpočetnější věkovou skupinu v obci.

Pro více informací kontaktujte makléře.

S RX Finance Vám rádi pomůžeme získat výhodný úvěr či hypotéku.

Parametry domu

Cena
2 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně advokátních a realitních služeb
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Říkov
ID
211-NP04075
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
90 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
126 m2
Podlahová plocha
80 m2
Plocha nemovitosti
1067 m2
Plocha zahrady
145 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Septik
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Kabelové rozvody
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj vody, Studna
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Future

RE/MAX Future

U Koruny 1742/16, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Eva Sychrovská

Eva Sychrovská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Říkově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu