Pronájem bytu 3+1, Ústí nad Labem, Jizerská, 81 m2 (ID: 3672695)

Jizerská, Ústí nad Labem - Severní Terasa

10 871 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ 5.629 kč poplatky + zálohy na elektřinu a plyn, které si platí nájemník sám na sebe)

Prémioví partneři v Ústí nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

V zastoupení majitele nabízíme k dlouhodobému pronájmu příjemný a částečně zrekonstruovaný byt 3+1 v osobním vlastnictví o výměře 81 m2, který se nachází ve zvýšeném přízemí panelového domu ve velmi žádané lokalitě Ústí nad Labem – Severní Terasa, v ulici Jizerská. V bytě se nacházejí dvě předsíně, šatna s prostornou skříní, kuchyně s kuchyňskou linkou, s kombinovaným sporákem a jídelním koutem, koupelna se sprchovým koutem, s umyvadlem, ukládací skříňkou a přípojkou na automatickou pračku, samostatná toaleta, 3 prostorné obývací pokoje. Okna v celém bytě v plastu, osazena žaluziemi. Podlahy – v předsíni, kuchyni a jídelním koutku plovoucí podlahy, v koupelně a na toaletě dlažba, v obývacích pokojích lino. Místnosti jsou neprůchodné. Balkon lze používat v mezipatře. Dům se nachází v dosahu veškeré občanské vybavenosti, MHD, pošty, obchodů, MŠ, ZŠ, zdravotnických zařízení a velkých parkovišť u domu.
S ohledem na dobrý stav bytu požadujeme nekuřáky, dospělé osoby s pracovním poměrem, bez velkých psů. Byt čistě vymalován bílou barvou. Nastěhování dle domluvy.
Měsíční nájemné činí 10.871 kč + zálohy na poplatky 5.629 kč + zálohy na elektřinu a plyn, které si nájemník hradí sám na sebe.
Kauce činí 20.000 kč + odměna RK 12.000 kč.
Zájemci o prohlídku bytu kontaktujte makléřku nemovitosti.

Parametry bytu

Cena
10 871 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ 5.629 kč poplatky + zálohy na elektřinu a plyn, které si platí nájemník sám na sebe
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Jizerská, Ústí nad Labem - Severní Terasa
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
81 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
81 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

L.T.D. businness

Kekulova 73/48, Ústí nad Labem, Klíše

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 50 lidí

Prodejce

Jitka Šmídová

Jitka Šmídová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+1 v Ústí nad Labem?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu