Prodej bytu 3+1, Liberec - Liberec III-Jeřáb, Domažlická, 78 m2

Domažlická, Liberec III-Jeřáb

5 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 547 Kč /za měsíc

(provizi hradí prodávající)

Prémioví partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Hledáte prostorné bydlení s pohodlným přístupem do centra města? Máme pro vás skvělou nabídku! Nabízíme k prodeji byt s dispozicí 3+1 o užitné ploše 78 m² v Liberci.

Bytová jednotka se nachází v 5.N.P. cihlového domu, který je dobře udržovaný. Správu bytu zajišťuje SVJ, které dlouhodobě hospodaří s přebytkem. K budově náleží společný pozemek, který je vedený jako zahrada s využitím pro všechny obyvatele domu.

Byt se stává z obývacího pokoje, kde naleznete funkční krb, který dodává bytu jedinečnou atmosféru a je nejen estetickým prvkem, ale také praktickým zdrojem tepla v chladnějších měsících. Kuchyně je prostorná s dostatkem úložného prostoru. Dva další pokoje nabízí flexibilní využití – jeden jako ložnice, druhý například jako dětský pokoj nebo pracovna.

Z hlediska inženýrských sítí je dům napojen na veřejný vodovod a kanalizaci. Vytápění bytu zajišťuje plynová přípojka. Elektřina je v celém bytě kompletně vedena v mědi. Celkové měsíční náklady za energie činí 5.500 Kč.

Jednou z hlavních předností tohoto bytu je jeho umístění. Lokalita je velmi klidná se skvělou dostupností do centra Liberce, kde najdete veškerou občanskou vybavenost. Centrum města je vzdáleno jen několik minut jízdy autem nebo můžete využít místní MHD. Zastávky autobusu i tramvaje jsou v docházkové vzdálenosti. V blízkém okolí najdete kompletní občanskou vybavenost – školy, školky, obchody, lékárny, doktoři i restaurace.

Tento byt je ideální volbou pro ty, kdo hledají kombinaci klidu, komfortu a snadné dostupnosti do centra města. Je vhodný jak pro rodiny s dětmi, tak pro jednotlivce či páry, kteří chtějí bydlet v příjemném prostředí s veškerým komfortem.

Zajištění hypotečního úvěru napříč celým bankovním trhem rádi vyřídíme.

Těšíme se s Vámi na prohlídku.

Parametry bytu

Cena
5 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí prodávající
Náklady na bydlení
5400
Aktualizováno
12. 9. 2024
Adresa
Domažlická, Liberec III-Jeřáb
ID
62436
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
78 m2
Patro
5.
Druh objektu
Řadový
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Dlážděná
Voda
Vodovod
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Liberci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu