Prodej pozemku, Petrov, 2115 m2

Petrov

3 570 000 Kč HYPOTÉKA od 17 014 Kč /za měsíc

(včetně provize a právních služeb)

Prémioví partneři v Petrově

Informace k pozemku

Prodej stavebního pozemku v Petrově, 2115 m²

Nabízíme prodej lukrativního stavebního pozemku v obci Petrov, který se nachází přímo u břehu Baťova kanálu a přístaviště Petrov. Pozemek o ploše 2115 m² je vhodný ke stavbě rodinného domu, s možností požádat o instalaci mola ke kotvení vlastní lodě. U pozemku se nachází veškeré IS - voda, elektřina,, kanalizace. Uliční šíři má 45 metrů a je částečně oplocen.

Obec Petrov má základní občanskou vybavenost - mateřskou školku, školu, knihovnu, sportovní halu, kostel, praktického lékaře, dětské hřiště, potraviny. Do centra obce 500 metrů, dopravní obslužnost autobus i vlak. Je vyhledávanou turistickou destinací, především památkovou rezervací Vinné sklepy Plže, atraktivním přístavištěm a moderním kotvištěm lodí na Baťově kanále. V blízkosti jsou další turisticky zajímavá města jako Strážnice a Skalica. Pro další informace a možnost prohlídky s majitelkou volejte makléře.

Parametry pozemku

Cena
3 570 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Petrov
ID
158
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
2115 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Lubomír Roubínek

Komenského 693, Veselí nad Moravou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Lubomír Roubínek

Lubomír Roubínek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků v Petrově (okr. Hodonín)?


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu