Pronájem bytu 3+1, Brno, Teyschlova, 82 m2 (ID: 3673319)

Teyschlova, Brno

26 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Nabízím k dlouhodobému pronájmu krásný byt v blízkosti brněnské přehrady po kompletní rekonstrukci, která proběhla 4 roky zpět. V bytě jsme plánovali bydlet dlouhodobě, na ničem se nešetřilo a veškeré vybavení je nově kupované a stále vysoce nadprůměrné kvality. Byt nabízí krásný výhled, vzhledem ke své poloze v devátém patře. V domě letos proběhla rekonstrukce obou výtahů.

Byt se nachází v těsné blízkosti sídliště Kamechy s výbornou dopravní dostupností a je obklopený zelení. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost - Albert, Sklizeno, několik restaurací, vinárna, 2 mateřské školy, základní a střední škola Vejrostova jsou vzdáleny 15 minut chůze od bytu, zastávka autobusů se nachází pár kroků od domu, tramvajová stanice je 5 minut chůze z bytu.

Dispozice bytu je 3+1 - prostorná předsíň s chodbou, kuchyň, ložnice, pracovna, obývací pokoj, koupelna, toaleta, komora a zasklená lodžie s posezením. Pracovna / dětský pokoj (na fotkách pracovna, stávající nájemník využívá jako dětský pokoj). Sedací nábytek v obývacím pokoji není předmětem nájmu (béžové křeslo a béžová pohovka), vše ostatní zůstává. Součástí bytu je sklepní kóje v přízemí domu.

Byt pronajmu kompletně vybavený a připravený k luxusnímu bydlení bez dalších investic. V celém bytě je instalovaný systém chytrého osvětlení Philips Hue, dále 49" TV v obývacím pokoji a 42" TV v ložnici. Obě televize jsou Smart s přístupem k internetu a službám jako Netflix, HBO GO, YouTube. V kuchyni je americká lednice LG s výrobníkem ledu a filtrací vody, indukční varná deska, digestoř, trouba, myčka nádobí a pákový kávovar Catler. Pračka se nachází v koupelně, sušička prádla v komoře. V bytě je dostatek úložného prostoru díky vestavěné skříni v chodbě, skříni v ložnici, komoře a dalším skříňkám v obývacím pokoji další úložný prostor je v posteli a sedačce. Na bytě lze zřídit trvalý pobyt. Se zvířaty není problém.

Platby za byt jsou následující:

- nájemné: 26 000 Kč

- zálohy na energie a služby: 5 968 Kč

- kauce: 31 968 Kč

- jednorázový administrativní poplatek: 18 150 Kč

Odkaz na video prohlídku zde: https://youtu.be/cBZ0eFsUFWk

Byt je volný k nastěhování od 1.10.2024, po dohodě dříve či později.

V případě dotazů prosím o kontakt přes kontaktní formulář.

Parametry bytu

Cena
26 000 Kč /za měsíc
Náklady na bydlení
5 968
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Teyschlova, Brno
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
82 m2
Vlastnictví
Osobní
Balkon
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Pavlína Žáčková

Pavlína Žáčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+1 v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu