Prodej rodinného domu, Dobrovice, Husova ulice, 170 m2 (ID: 3673658)

Husova ulice, Dobrovice

5 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 547 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Dobrovici

Informace k domu

Prodej rodinného domu, Dobrovice, ul. Husova. Nabízíme Vám ke koupi prostorný rodinný dům se zahradou v klidné lokalitě města Dobrovice, v ul. Husova.
Zděný dům je postaven na pozemku s celkovou výměrou 1160 m2.
Dispozice: suterén /cca 70 m2/ - zde se nachází jeden velký pokoj, sklepní a úložné prostory, technická místnost s plynovým kotlem, dílna se vstupem ze dvora.
1. NP: bytová jednotka 3+1 /100 m2/ - veranda, chodba, kuchyně s průchodem do pokoje, další dva pokoje, menší koupelna s toaletou, technická místnost, spíž, vstup do půdního prostoru.
Dům je v původním udržovaném stavu a je kompletně napojen na všechny inženýrské sítě - plyn, elektřina, veřejný vodovod a kanalizace.
Elektrorozvody jsou částečně v mědi. Topení zajištěno plynovým kotlem přes radiátory, v kuchyni kamna na tuhá paliva, k efektivnímu vytápění je možnost instalovat krbová kamna. Ohřev vody bojlerem, připojení na veřejnou kanalizaci.
Podlahy dřevěné a betonové. Okna jsou v části domu plastová, jinak původní dřevěná.
Připravena je přípojka na optický internet.
Na pozemku se nachází další vedlejší stavby, jako jsou kůlny, chlévy a další přístavby pro hospodářské účely.

Předností této nemovitosti je zahrada s rozlohou 870 m2, která nabízí dostatek místa pro relaxaci, zahradničení či další využití. Je zde několik vzrostlých ovocných stromů a keřů.

Díky své poloze je nemovitost vhodná pro rodiny s dětmi a je perfektním místem pro ty, kteří hledají klid, soukromí a zároveň bydlení v blízkosti města.

Město Dobrovice disponuje veškerou občanskou vybaveností. Výborné autobusové spojení do Mladé Boleslavi vzdálené 8 km, nájezd na R10 směr Praha a Liberec pouhých 6 km.

Pro bližší informace o této nemovitosti mě neváhejte kontaktovat. Těším se na Vás!

Parametry domu

Cena
5 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Husova ulice, Dobrovice
ID
2793
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
170 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1160 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RK BOHEMIA s.r.o.

náměstí 14. října 1307/2, Praha, Smíchov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Jaroslava Řešátková

Jaroslava Řešátková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dobrovici?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu