Prodej bytu 4+1, Brno, Bučovická, 94 m2

Bučovická, Brno

8 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 461 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize)

Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Hledáte vysněné bydlení pro vaši rodinu v klidné lokalitě obklopené zelení s plnou občanskou vybaveností? Možná jste jej právě našli!

Exkluzivně nabízíme prodej světlého družstevního bytu o dispozici 4 + 1 a celkové užitné ploše 94 m2 v oblíbené brněnské městské části Slatina. Jedná se o byt ve 2. patře panelového domu, který prošel kompletní rekonstrukcí. Dům najdete ve velmi klidné části – ve slepé ulici, která zajišťuje opravdový klid a bezpečí pro spokojený rodinný život. Výhodou tohoto prostorného bytu jsou 4 neprůchozí pokoje, které dávají všem členům domácnosti dostatek soukromí a prostoru pro opravdu komfortní bydlení.

Dispozice bytu jsou cca:
Kuchyně – 11,5 m2
Pokoj č. 1 – 20,5 m2
Pokoj č. 2 – 16 m2
Pokoj č. 3 se šatnou – 16 m2
Pokoj č. 4 – 10 m2
Předsíň – 10 m2
Koupelna s WC – 4,5 m2
Lodžie – 4,75 m2
Sklep - 1,95 m2

Byt prošel rekonstrukcí, při níž byly instalovány kompletně nové rozvody plynu, vody i elektroinstalace. Ohřev teplé vody a vytápění bytu je zajišťováno dodavatelsky, v bytě je ústřední topení. Úložný prostor je velmi prakticky řešený designovými vestavěnými skříněmi. V rámci rekonstrukce byly v bytě položeny masivní dřevěné podlahy, v kuchyni a koupelně pak moderní dlažba. Kuchyně byla osazena novou kuchyňskou linkou s elektrickou troubou a plynovým sporákem. Rekonstrukcí vznikla moderní koupelna s vanou a WC. Velkou výhodou je prostorná šatna/komora v jednom z pokojů.

Součástí bytu je krásná vysunutá lodžie, která láká k pobytu na čerstvém vzduchu, zároveň nabízí dokonalé soukromí pod střechou. K bytu náleží zděný sklep v suterénu domu.

Dům, ve kterém se byt nachází, je kompletně zateplený. Okolí domu nabízí na přilehlých parkovištích bezproblémové parkování.

Tato městská část poskytuje svým obyvatelům opravdu vše, co pro svůj komfortní život potřebují. V blízkosti bytu se nacházejí supermarkety, nechybějí základní ani mateřské školy. Sportovní vyžití umožňují dětská hřiště, workoutová hřiště, cyklostezky i sportovní hala. Nechybějí samozřejmě restaurace, kavárny nebo tržnice.

Ve Slatině se pravidelně konají sportovní a kulturní akce, výstavy i krojované hody. Je zde také aktivních mnoho sdružení: skaut, dobrovolní hasiči, nebo sportovní klub.

Dostupnost této oblíbené lokality je velice příjemná – autem se odsud pohodlně napojíte na dálnici, v blízkosti je mezinárodní letiště Tuřany. Do centra Brna se dostanete také pohodlně prostřednictvím MHD.

Stav bytu je výborný, je připraven na svoje nové majitele, kteří si mohou okamžitě splnit sen o novém bydlení.

Byt je možné vyměnit za menší byt do velikosti 2+kk s případným doplatkem.

Parametry bytu

Cena
8 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Bučovická, Brno
ID
00177
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
94 m2
Vlastnictví
Družstevní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Infolinka Ravantino

Infolinka Ravantino

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu