Prodej rodinného domu, Nový Knín, 290 m2

Nový Knín

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Včetně provize a právního servisu. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.)

Prémioví partneři v Novém Kníně

Podlahy

Revize elektrických zařízení

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rozlehlý a nádherný vícegenerační dům v obci Nový Knín, části obce Sudovice, okres Příbram se 2 bytovými jednotkami s užitnou plochou 350m2 a zastavěnou plochou 2003m2, který prošel rozsáhlou, citlivou a velmi zdařilou rekonstrukcí na míru, čímž umožňuje společně žít více generacím a přitom jim zajistí vlastní soukromí. Navíc je tu k dispozici připraven půdní prostor, který láká na přeměnu v další velkolepé bydlení. Dům poskytuje dechberoucí výhled do okolních lesů a krajiny a tvoří ničím a nikým nerušený celek, i když není na samotě. Má 2 garáže a min. 4 parkovací stání.

Nemovitost nelze nazvat jinak než "Bydlení snů s mnoha možnostmi". Dá se zde totiž skloubit jak rodinný život, soulad s přírodou, tak i s podnikáním. Uzavřený celek, kde dům obklopují "bývalé" hospodářské stavby nabízejí propojení s Vaším podnikáním, které si přejete - opravny, sklady, dílny, ubytování, školící či relaxační centrum, pořádání svateb, chov domácích i exotických zvířat, pěstování ovoce a zeleniny a mnoho dalšího.

Další nesmírnou výhodou této nemovitosti je velikost pozemku o rozloze 9285m2, zahrada a sad vede až k lesu, tak můžete "houbařit" na svém, či pozemek využít k vybudování čehokoliv co oceníte, ať už je to bazén, tenisový kurt nebo cokoliv jiného.

A to není zdaleka všechno, komfort a úsporu nákladů za energie získáte díky solárním panelům, tepelnému čerpadlu a vlastní studně s čistícím mechanismem.

Dalším plusem pak je vzdálenost od centra Prahy, pouhých 43 km Vás dělí od ruchu velkoměsta, když se rozhodnete povyrazit. Město je součástí Pražské integrované dopravy. Obec Nový Knín má jak školku, tak základní školu. Nechybí obchody, restaurace či zdravotní péče.

Nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením vám rádi pomůžeme. Naši zkušení specialisté Vám poskytnou veškeré informace a asistenci, aby celý proces proběhl hladce a bez komplikací.

Pokud hledáte místo, které Vám nabídne nejen domov, ale i nekonečné možnosti pro realizaci Vašich snů či podnikatelských záměrů, tak přijďte a zažijte to sami.
Pro více informací a domluvení prohlídky nás prosím kontaktujte. Rádi odpovíme na všechny vaše dotazy a sjednáme si termín prohlídky, který vám bude vyhovovat. Těšíme se na Vás!

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize a právního servisu. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Nový Knín
ID
0201-NP02850
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
350 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
290 m2
Plocha nemovitosti
9285 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Atrium

Podolská 811/138, Praha, Podolí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Martina Kachlíková, MSc.

Martina Kachlíková, MSc.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Novém Kníně?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu