Prodej chalupy, Dalečín, 131 m2

Dalečín

9 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 180 Kč /za měsíc

(+ provize (zahrnuje komplexní advokátní převod vč. úschovy finančních prostředků))

Prémioví partneři v Dalečíně

Informace k domu

Při koupi vysněné chalupy každý řešíme víceméně dvě věci - aby to byla chalupa jako z pohádky a aby místo, na kterém stojí, bylo bezvadné. Chalupa, kterou vám prezentuji to rozhodně naplňuje, posuďte sami.

Místo - nevím hned, co vyzdvihnout dříve - to ticho, ten klid, to soukromí? Tu přírodu na kopcích všude kolem (nevídané výhledy dané prudkostí místních kopců, louky, lesy), umístění chalupy ve svahu, na kraji obce, nad ní? Nebo ta malebná obec - Hluboké u Dalečína - skryta, vysoko v kopcích? A nebo bezprostřední blízkost Vírské přehrady, Nového Města na Moravě? Je toho mnoho, proč říci své „ano“ právě tomuto místu.

Chalupa - novostavba chalupy, která bude provedena v tradičním duchu tak, aby zapadla do kontextu obce, ale zároveň tak, aby na první pohled upoutala a vás svou kvalitou k sobě připoutala.
Až ji koupíte, obohatí vaši rodinu o nesčetné množství skvělých dnů, dodá vašemu životu pohodu a vysokou kvalitu.

Vezměme to také prakticky:
tradiční chalupa, která bude mít tři ložnice a světnici se vším všudy - tedy 4+kk (nyní ve výstavbě - vyzděno 1. NP, dokončení léto 2025). Celková plocha pozemku je 1600 m², zastavěná plocha chalupy je 95 m² a její užitná plocha činí 131 m² (72 m² v přízemí a 59 m² v patře). Bonusem je na pozemku stojící původní stavba kůlny. V přízemí chalupy se nachází světnice (obývací pokoj s kuchyňským koutem a kachlovými kamny), ložnice, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, vstupní chodba, prostorné žudro (komora/přístavba) za chalupou (dostupné ze světnice i z venku) a úložný prostor pod schodištěm. V patře nalezneme dvě ložnice, koupelnu se sprchovým koutem a toaletou a ještě jednu menší místnost/komoru. Orientace stavby je jihovýchodní. Nad domem se nacházejí louky s dalekými výhledy, pod chalupou/pozemkem další, v kopci posazené chalupy. Dům je zděný z Porothermu (44 EKO + Profi), okna budou dřevěná kastlová, stropy budou dřevěné trámové, vytápění bude zajišťovat tepelné čerpadlo (formou podlahového vytápění), které bude doplněno, již zmíněnými, kachlovými kamny ve světnici) a střešní krytinou bude Ekoternit. Dům bude napojen na vodovod a odpad bude řešen tříkomorovým septikem. Objekt bude dále disponovat retenční nádrží na dešťovou vodu. Chalupa bude zabezpečna systémem od Jablotronu (vč. kamery).
Jedná se o jedinečnou klidnou lokalitu se skvělou dostupností do Brna, Svitav, Litomyšle nebo do Pardubic a Chrudimi. V okolí najdete to nejlepší z toho, co příroda na Vysočině nabízí - borůvky, houby, turistické cesty, cyklotrasy, rybníky a hrady, lyžování atp. Do malebné Poličky je to 10 km. PENB je Béčko.
Srdečně zvu na prohlídku všechny, kteří si chtějí udělat malý výlet a zkontrolovat si, že mám pravdu. Přijeďte si na chvíli oddechnout. Třeba je to právě ona.
(pro standardy provedení stavby si prosím neváhejte napsat/zavolat)

Parametry domu

Cena
9 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ provize (zahrnuje komplexní advokátní převod vč. úschovy finančních prostředků)
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Dalečín
ID
18999
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
131 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
1600 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Nemox

Gorkého 66/17, Brno, Veveří

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Jan Víšek

Jan Víšek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Dalečíně?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu