Pronájem bytu 3+1, Valašské Meziříčí - Krásno nad Bečvou, Sušilova, 60 m2 (ID: 3674006)

Sušilova, Valašské Meziříčí, Krásno nad Bečvou

13 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Nájemné je včetně zálohy na služby 4.400,-Kč/1os. Energie si nájemník převádí na sebe + provize RK ve výši jednoho nájmu bez energií.)

Prémioví partneři v Valašském Meziříčí

Informace k bytu

Pronájem bytu 3+1, 60 m², Valašské Meziříčí, ul. Sušilova

Nabízíme Vám pronájem bytu o dispozici 3+1 s balkónem v klidné části města Valašské Meziříčí. Byt se nachází v pátém nadzemním podlaží zatepleného panelového domu s plastovými okny, bez výtahu. Byt je v původním stavu, bez kuchyňské linky. Nájem bude možný pouze po dobu jednoho roku. Dispozičně řešen dvěma neprůchozími pokoji, průchozím obývacím pokojem, kuchyní, koupelnou a samostatnou toaletou. Vytápění a ohřev vody řeší dálková distribuce. Součástí nájmu je i možnost využívat společné prostory a sklepní kóji. V pěší dostupnosti je veškerá občanská vybavenost. Pro podrobnější informace kontaktujte makléře. Doporučujeme prohlídku.

Parametry bytu

Cena
13 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Nájemné je včetně zálohy na služby 4.400,-Kč/1os. Energie si nájemník převádí na sebe + provize RK ve výši jednoho nájmu bez energií.
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
Sušilova, Valašské Meziříčí, Krásno nad Bečvou
ID
881128
Stavba
Panelová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
60 m2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Eduard Dvořák

Eduard Dvořák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+1 v Valašském Meziříčí?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu