Prodej bytu 3+1, Kroměříž, náměstí Míru, 96 m2

náměstí Míru, Kroměříž

3 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Kroměříži

Informace k bytu

Prodej podkrovního bytu 3+1 v srdci Kroměříže s výhledem na kostel sv. Mořice

Nabízíme ke koupi jedinečný podkrovní byt 3+1 o celkové užitné ploše 96 m², který se nachází na adrese náměstí Míru v Kroměříži. Tento zcela nový byt, byl kolaudovaný v roce 2023, nabízí kouzlo moderního bydlení s nádechem tradičních prvků. Jeho dominantou jsou přiznané dřevěné trámy, které dodávají prostoru útulnost a originalitu nebo prvky jako je skleněná mozaika mezi koupelnou a kuchyní, interiérové prvorepublikové dveře, nebo vyzděná kuchyň se světlem na dní, které je vyrobeno ze zvonu. Originalita v každém kousku.

Byt je situován do klidné zadní části domu, odkud se Vám naskytne výhled ze střešního okna na Malý Val a historický kostel sv. Mořice.

Prostor je velkoryse řešen. Samostatný vstup do kuchyně, za kterou se nachází koupelna. Obývací pokoj má vstup z chodby a je zde vybudovaný koutek pro odpočinek. Za obývacím pokojem je umístěný pokoj, který byl rozdělen a vznikla zde menší ložnice. Poslední pokoj má samostatný vstup z chodby. Interiér je světlý a útulný.

Vytápění zajišťuje moderní elektrické sálavé topení, což přispívá k celkovému komfortu.

Nový majitel bude mít k dispozici veškeré dokumenty, včetně projektové dokumentace a energetického štítku. K bytu náleží také přístup do společných prostor a možnost využití uzavřeného dvora, který poskytuje soukromí i klid.

Tento byt představuje ideální příležitost pro ty, kteří hledají kombinaci klidného a útulného bydlení nedaleko centra města Kroměříže.

Nepropásněte tuto výjimečnou nabídku!

Cena je uvedena bez služeb realitní kanceláře.

Parametry bytu

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
náměstí Míru, Kroměříž
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
96 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 28 lidí

Prodejce

Kamil Koňařík

Kamil Koňařík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Kroměříži?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu