Prodej rodinného domu, Želenice, Dolní Ulice, 70 m2

Dolní Ulice, Želenice

3 450 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 442 Kč /za měsíc

(vč. provize RK a právního servisu)

Prémioví partneři v Želenicích

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi venkovský rodinný dům umožňující okamžité užívání. Rodinný dům je dvojpodlažní s půdou umožňující další využití. Dispozice zahrnuje vstupní část s technickou místností, kuchyní a obývacím pokojem. V patře se nachází pracovna, ložnice a prostorná koupelna s vanou a toaletou.
Dům je částečně zasazen do pískovcové skály, takže jej kromě zděné části ve druhém podlaží tvoří masivní kamenné prvky. Střecha má sedlový trámový krov s krytinou z betonových tašek. Venkovský charakter domu dokreslují klenuté stropy v přízemí či původní dřevěná dvojitá okna. Vyměněny byly rozvody vytápění, vody a kanalizace v plastu, elektřina v mědi. V posledních cca 10 letech nový kotel, boiler a kuchyňská linka vč. elektrického sporáku. Vytápění je možné jak krbovými kamny s moderním nerezovým komínem, či centrálním elektrokotlem s rozvodem do radiátorů. Kromě 3fázové přípojky elektro, telefonu a obecního vodovodu je k dispozici domovní čistička.
Zahrada je oplocená, členěná do dvou teras se vzrostlou zelení poskytující naprosté soukromí a klid, příjezd je bezproblémový po obecním pozemku. K nemovitosti patří také dřevěný venkovní sklad.
V obci Želenice s cca 250 obyvateli je obecní úřad, hospoda a dětské hřiště, dominantu pak tvoří kostel s dřevěnou zvonicí. Další občanská vybavenost, obchody a služby jsou v sousedním Knovízu 2,5 km, Brandýsku 4km a nedalekém Slaném 7 km či Kladně 10 km. Dojezdová vzdálenost do Prahy na metro „A“ Nádraží Veleslavín činí 25 min díky nedaleké dálnici D7. V obci zastavuje autobus s přímým napojením na Slaný (10 min.), Kladno či Velvary.
Dům je vymalovaný a připravený k okamžitému nastěhování, což cení zejména zájemci hledající absolutní klid, umístění domu v zeleni a přitom v dobré dopravní dostupnosti. Koupi nemovitosti lze bezproblémově financovat úvěrem.

Parametry domu

Cena
3 450 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize RK a právního servisu
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Dolní Ulice, Želenice
ID
915748
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
70 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
70 m2
Plocha nemovitosti
349 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Ondřej Pravdivý REALITY

nám. Krále Jiřího z Poděbrad 626, Řevnice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Ing. Ondřej Pravdivý

Ing. Ondřej Pravdivý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Želenicích (okr. Kladno)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu