Prodej rodinného domu, Košetice, Velká Strana, 150 m2 (ID: 3674964)

Velká Strana, Košetice

7 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 078 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Košeticích

Informace k domu

Hledáte prostorný, moderní a energeticky úsporný dům v klidném prostředí?

Nabízíme vám exkluzivní příležitost stát se majitelem tohoto krásného rodinného domu 5+kk s garáží v obci Košetice, pouhých pár minut od dálnice D1. Ideální pro ty, kteří chtějí bydlet v nádherné přírodě a zároveň mít skvělou dostupnost do Prahy nebo Brna.

Dům kolaudovaný v roce 2014 je postaven z těch nejkvalitnějších materiálů a je vybaven vším, co si pro pohodlné bydlení můžete přát. Tepelné čerpadlo zajistí příjemné teplo za minimální náklady, zatímco krbová kamna dodají vašemu domovu útulnou atmosféru. V obou patrech je zabudovaný centrální vysavač. Dům má energetický štítek C. Prostorná a udržovaná zahrada s funkčním skleníkem nabízí nekonečné možnosti relaxace a pěstování vlastních bylinek a zeleniny.

Interiér domu je řešen prakticky a moderně. V přízemí najdete prostorný obývací pokoj s přístupem na terasu, spojený s kuchyní, ideální pro rodinné oslavy, dále pokoj, který můžete využít jako pracovnu nebo jídelnu, koupelnu a praktickou technickou místnost. Z domu je přímý vstup do prostorné vytápěné garáže s půdou, sloužící jako úložný prostor. Z garáže je vchod také na zahradu. V patře jsou situovány tři prostorné ložnice, WC a šatna, kterou lze přebudovat na druhou koupelnu.

K domu náleží také velká stodola (62m2), která nabízí neomezené možnosti využití – ať už jako dílna, garáž nebo zimní zahrada.

Košetice jsou klidná obec s veškerou občanskou vybaveností – školka, škola, obchody, lékař, restaurace a další služby. V blízkosti najdete krásnou přírodu vodní nádrže Želivky nebo Trnávky, ideální pro pěší turistiku, cykloturistiku a další rodinné nebo sportovní aktivity.

Dům je napojen na všechny běžné inženýrské sítě – obecní vodovod, elektřina i kanalizace.

Pokud hledáte zajímavé a moderní bydlení v krásné přírodě Vysočiny, je tato nabídka určena právě vám.

Parametry domu

Cena
7 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Velká Strana, Košetice
ID
N00199
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
492 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Jižní reality s.r.o.

Lannov/3a tř. 1372, České Budějovice 6

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Petr Junek

Petr Junek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Košeticích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu