Prodej bytu 2+1, Hranice, Cementářské sídliště, 56 m2 (ID: 3674995)

Cementářské sídliště, Hranice

2 650 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 629 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Hranicích

Informace k bytu

Hledáte vlastní bydlení? Mám pro vás pěkný byt, který prošel před šesti lety kompletní rekonstrukcí. Nachází se v cihlovém domě, ve 2. nadzemním podlaží. Dispozice bytu je 2+1 + dva sklepy. Celková plocha bytu je 56 m2.
Byt se nachází v bytovém domě po revitalizaci, v klidné lokalitě se zelení. Okna jsou plastová se žaluziemi, rozvody el. a topení v mědi, podlahy vinyl a dlažba. Velkou výhodou je vlastní plynový kotel. Při příjezdu z práce budete mít kde zaparkovat. Je zde vybudováno nové parkoviště s dostatkem parkovacích míst. Taktéž zde najdete dětské hřiště.
Vstupní chodba je prostorná s místem na vestavěné skříně. Koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a je zde místo i na pračku. Toaleta je samostatná, s oknem. Kuchyňská linka je vyrobena na míru, najdete se zde i barové posezení. Vybavena je digestoří, plynovým sporákem, mikrovlnnou troubou. Místo pro myčku je tu také. Z kuchyně se dostanete do obývacího pokoje a následně do ložnice. V ložnici je místo na velkou vestavnou skříň. K tomuto bytu náleží dva sklepy. Vstupní dveře jsou bezpečnostní, protipožární. Byt bude volný dle dohody.
Veškerá občanská vybavenost a výborná dopravní dostupnost - v blízkosti exit na D1, vlakové i autobusové nádraží, supermarkety.
Pokud máte zájem o vice informací nebo prohlídku tohoto bytu, neváhejte a volejte makléřku. Zajistíme pro vás také optimální nabídku financování a vyřídíme veškeré náležitosti související s koupí.

Parametry bytu

Cena
2 650 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Cementářské sídliště, Hranice
ID
21560
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
56 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Makléři na Moravě

Schweitzerova 81/44, Olomouc, Povel

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Hana Dvořáková

Hana Dvořáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Hranicích (okr. Přerov)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu