Prodej rodinného domu, Cheb, Na Vyhlídce, 250 m2 (ID: 3675019)

Na Vyhlídce, Cheb

10 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 49 563 Kč /za měsíc

(Pro další informace kontaktujte RK)

Prémioví partneři v Chebu

Informace k domu

Představujeme exkluzivní prodej velmi prostorného rodinného domu s přímým výhledem na město Cheb.


Dům je postaven z kvalitního obvodového zdiva Porotherm 40, zateplen, má střechu Bramac a celkově je realizován dle posledních technologických standardů všech materiálů, s důrazem na každý detail.

U této moderní a energeticky úsporné novostavby nechybí garáž pro dva vozy, zimní zahrada a dvě terasy.


Dispozičně nabízí pak dva nové byty se samostanými vchody a to přízemní 2KK se šatnou, ložnicí s výhledem do zahrady a terasou. Dále v hlavní obytné části domu potom 3KK/B/T, na který navazuje zimní zahrada a krásný soukromý pozemek s posezením a altánem.


Uspořádání horního bytu dominuje vzdušný obývací pokoj s francouzskými dveřmi a s mnoha okny do zahrady, který je také využíván jako jídelna. Nechybí moderní kuchyňský kout vybavený všemi spotřebiči. Ústřední chodba s vestavěnou skříní potom propojuje komfortní ložnici rodičů se šatnou a dětský pokoj. Prostorná koupelna má okno a je vybavena rohovou vanou. Technické zázemí domu skrývá pak komora spojená s prádelnou.


Vytápění nemovitosti obstarává automatický plynový kondenzační kotel s výměníkem. V patře je topení podlahové, v přízemí jsou potom instalovány radiátory. V hlavním obývacím pokoji domu je ještě také možná instalace krbu, kdy by se tak dalo ještě tímto řešením dům přitápět.


Pokud hledáte vícegenerační bydlení pro velikou rodinu, s chráněnou zahradou v klidné soukromé ulici, tak je tato nabídka ideální přímo pro Vás.

Více informací poskytneme rádi na Vaše vyžádání.

Parametry domu

Cena
10 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Pro další informace kontaktujte RK
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Na Vyhlídce, Cheb
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
250 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
250 m2
Plocha nemovitosti
600 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RK Alternatiff, s.r.o.

Za Hládkovem 680/12, Praha, Střešovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Šárka Holmanová

Šárka Holmanová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Chebu?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu