Prodej rodinného domu, Hora Svatého Šebestiána, 150 m2 (ID: 3675226)

Hora Svatého Šebestiána

3 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 586 Kč /za měsíc

(Kompletní s provizí a veškerým právním servisem., včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Hoře Svatého Šebestiána

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Nabízím vám ke koupi tento starší rodinný dům se zahradou, který se nachází v obci Nová Ves u Hory Svatého Šebestiána 12 km od města Chomutov.

Proč koupit právě tento dům? Tak určitě hlavním důvodem je rozumná cena, díky které budete bydlet ve vlastním domě s velkou zahradou, navíc v domě, který je v tuto chvíli naprosto standardně obyvatelný a s případnou rekonstrukcí můžete počkat na pozdější dobu. Pokud chcete žít mimo město ale přesto v malé dojezdové vzdálenosti, tak zde je další důvod - v těsné blízkosti obce vede dálnice D7, která zajišťuje velmi rychlé a pohodlné spojení nejen s Chomutovem, ale i např. s Prahou či naopak s Německem, které nabízí spoustu výhodných pracovních příležitostí. Mimochodem, v obci je autobusová zastávka, takže pokud nejste řidiči, žádný problém, do Chomutova se dostanete tak jako tak!

Nyní k domu - je to jednopatrový dům s dvojitou prostornou půdou (mimochodem vhodnou pro další bytovou jednotku), je zde vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyní, prostorná koupelna, samostatná toaleta a dva pokoje, jeden slouží v současnosti jako ložnice a druhý jako pracovna paní domu. Ke kuchyni ještě náleží kotelna, kde se nachází kotel na tuhá paliva a elektrický kotel. Zahrada je celá oplocená, převážně travnatá, ale najdeme zde i borůvky kanadské, maliny, rakytník či lískový ořech.

Nemovitost je napojena na vodovod, je zde elektřina a odpad je řešen septikem. Celý pozemek i se zastavěnou plochou má 1.092 m2 a samotná zahrada má plochu 922 m2.

Srdečně vás zvu na osobní prohlídku.

Parametry domu

Cena
3 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Kompletní s provizí a veškerým právním servisem., včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Hora Svatého Šebestiána
ID
00282
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
150 m2
Plocha nemovitosti
1092 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Zdeněk Fibrich

Zdeněk Fibrich

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hoře Svatého Šebestiána?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu