Prodej bytu 2+kk, Bučovice, Osvobození, 54 m2

Osvobození, Bučovice

4 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 398 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Bučovicích

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji prostorný přízemní byt v komplexu Panský dvůr ve Vícemilicích v dispozici 2+KK s vlastní zahrádkou. Podlahová plocha samotného bytu je 55,9 m2 a zahrádky 50,6 m2, Obývací pokoj o velikosti 30,8 m2, ložnice 14,3 m2, koupelna 4,5 m2 a předsíň o velikosti 4,6 m2. K bytu náleží sklepní kóje o velikosti 2 m2 a vlastní parkovací stání. Bytový dům se nachází v klidné části obce a jedná se o novostavbu z roku 2021.
V zádveří se nachází vstup do koupelny s wc a do obývacího pokoje, z něj se poté dostaneme do ložnice. Z obou místností je možno vstoupit na soukromou zahrádku s letní pergolou a možností rozšíření o truhlíkové zahrádky či vydláždění a rozšíření terasy.
Byt je částečně vybavený – k dispozici je kuchyňská linka včetně spotřebičů (vestavná trouba, varná deska, mikrovlnka a lednice), v předsíni pak šatní skříň.
Vytápění bytu i ohřev užitkové vody je řešen centrálním plynovým kotlem.
Veškerá občanská vybavenost se nachází v obci Bučovice. Do centra města je to cca 15 minut pěšky nebo 2 minuty autem nebo autobusem. Průkaz energetické náročnosti budovy je B.

Parametry bytu

Cena
4 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Osvobození, Bučovice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
54 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Michal Miřejovský

Michal Miřejovský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Bučovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu