Prodej rodinného domu, Jenišov, 153 m2

Jenišov, okres karlovy vary

9 450 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 036 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Jenišově

Informace k domu

Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům o užitné ploše 180 m², ideální pro rodinné bydlení. Nemovitost je dvoupatrová, podsklepená, a nachází se na oploceném pozemku, který poskytuje dostatek soukromí díky vzrostlé zeleni. K domu náleží také velká troj garáž o rozloze 45 m² s technickým zázemím a zahradní domek se saunou a sociálním zařízením o výměře 50 m².

1NP. vstupní chodba, technická místnost, praktická šatna a kuchyň propojená s prostorným obývacím pokojem. Přízemí doplňuje koupelna s WC a dvě komory, které poskytují dostatek úložného prostoru.

2NP tři samostatné pokoje, ideální jako ložnice nebo dětské pokoje, a další koupelna s WC.

Dům je připojen na elektřinu (230/400 V), napojen na obecní vodovod, a zároveň disponuje vlastní studnou. Kanalizace je řešena jímkou. Teplá voda je ohřívána elektrickým bojlerem.

Na pozemku se nachází zpevněné parkovací plochy, velká garáž, stodola a venkovní posezení s přístřeškem o velikosti 25 m², které je ideální pro letní grilování nebo odpočinek. Dominantou nemovitosti je velká stodola, ideální pro posezení s přáteli. Je vybavena kamny na vytápění, sociálním zařízením a dokonce saunou, což z ní činí velmi zajímavý prvek celého objektu.

Tato nemovitost nabízí nejen komfortní bydlení, ale také spoustu prostoru a soukromí pro celou rodinu. Klidná lokalita, ve které se dům nachází, je ideální pro ty, kdo hledají únik od ruchu města, ale zároveň chtějí mít všechny potřebné služby a infrastrukturu v dosahu.

Pokud hledáte dům s potenciálem a širokými možnostmi využití, neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo sjednání osobní prohlídky. Tato nabídka představuje skvělou příležitost pro klidný a pohodlný rodinný život.

Parametry domu

Cena
9 450 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Jenišov, okres karlovy vary
ID
915780
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
205 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
260 m2
Podlahová plocha
153 m2
Plocha nemovitosti
1754 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Jímka
Voda
Vodovod
Garáž
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo EVROPA realitní kancelář

EVROPA realitní kancelář

Václavské náměstí 806/62, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Vojtěch Zigmund

Vojtěch Zigmund

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jenišově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu