Prodej rodinného domu, Beroun, Na Cvičišti, 188 m2 (ID: 3676378)

Na Cvičišti, Beroun - Beroun-Závodí

28 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 136 299 Kč /za měsíc

(včetně DPH)

Prémioví partneři v Berouně

Informace k domu

Představujeme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem exkluzivního rodinného domu v sousedství golfového resortu Royal Beroun Golf Club v části Beroun - Závodí, který kombinuje moderní design s prvky nejvyššího komfortu včetně systému chytré domácnosti Loxone. Tento nádherný dům o dispozici 4+kk nabízí užitnou plochu 188 m2 a je navržen tak, aby splňoval všechny Vaše představy o ideálním domově.

Dům se rozkládá na třech podlažích, což poskytuje dostatek prostoru pro každého člena rodiny. Naleznete zde tři samostatné ložnice, z nichž každá je vybavena vlastní luxusní koupelnou, což zaručuje maximální soukromí a komfort pro všechny obyvatele. Prostorný obývací pokoj je chytře propojen s moderní kuchyní, která se pyšní nadstandardním vybavením. Tento otevřený koncept je ideální pro rodinné večery i pro zábavu hostů. Přilehlá zahrada je skutečnou oázou klidu s vlastní vířivkou a stylovou saunou, které vám nabídnou dokonalou relaxaci po náročném dni. Navíc, k domu patří střešní terasa o rozloze 22 m2 s dechberoucími výhledy na okolní krajinu. Součástí nemovitosti je garáž, která zajišťuje bezpečné parkování pro Vaše vozidlo, a další parkovací stání je k dispozici přímo před domem.

Lokalita spojuje klid venkovského prostředí s výhodami blízkosti města. S rychlou dostupností do centra Prahy nabízí jedinečnou kombinaci kvalitního bydlení a výborné infrastruktury s možnostmi pro nákupy a kulturní i sportovní aktivity, a to zejména díky přilehlému golfovému resortu.

Parametry domu

Cena
28 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Na Cvičišti, Beroun - Beroun-Závodí
ID
N7119
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
188 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
370 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Mgr. Adam Kvasnička

Mgr. Adam Kvasnička

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Berouně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu