Prodej bytu 4+kk, Privlaka, Chorvatsko, 124 m2 (ID: 3676547)

Privlaka, Chorvatsko

12 808 650 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k bytu

Na prodej je nový apartmán s bazénem v Privlaci. Nachází se jen 65 m od moře a pláže.

Apartmán je umístěn ve 2. patře budovy. Dispozice zahrnuje vstup, WC, chodbu, 3 ložnice, 2 koupelny, kuchyň, komoru, jídelnu a obývací pokoj a terasu. Celková plocha těchto prostor činí 103,32 m². K apartmánu navíc patří střešní terasa a dvě venkovní parkovací místa.
Celková čistá užitná plocha apartmánu se všemi příslušenstvími je 124,37 m².

Vzdálenost od centra je 1,9 km.

Budova je ve výstavbě a nastěhování je plánováno na jaro 2024. V budově je celkem 5 bytových jednotek. Stavba je realizována betonovými zdmi. Tepelná izolace fasády je 10 cm polystyren.

Podlahové krytiny jsou dlažba. Okna jsou hliníková s trojsklem. Okenice jsou posuvné a otočné. V bytě jsou celkem 4 klimatizační jednotky, jedna v obývacím pokoji a jedna v každé ložnici. Budova má také komín. Vstupní dveře jsou bezpečnostní a protipožární.


Privlaka je malé rybářské a turistické městečko vzdálené jen 15 minut jízdy od města Zadar, nachází se na rozsáhlém písečném poloostrově mezi královským městem Nin a ostrovem Vir. Čisté moře a dlouhé, mělké písečné zátoky jsou ideální pro naprostou relaxaci. Město nabízí veškeré potřebné vybavení pro pohodlný a kvalitní život: obchody, restaurace, poštu, ambulanci. Milovníci sportu a rekreace, kteří se chtějí věnovat plachtění nebo surfování, najdou svůj ráj v blízkých osadách. Vše, co potřebujete pro klidnou a relaxační rodinnou dovolenou ve středomořském stylu, zde najdete.

Parametry bytu

Cena
12 808 650 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Privlaka, Chorvatsko
ID
F14329
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
103 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
124 m2
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Moje nemovitost u moře

Bubenská 122/20, Praha, Holešovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Nikša Marinkovič

Nikša Marinkovič

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu