Prodej ubytování, Rychnov nad Kněžnou, Zbuzany, 623 m2

Zbuzany, Rychnov nad Kněžnou

2 800 000 Kč HYPOTÉKA od 13 344 Kč /za měsíc

(včetně právních služeb)

Prémioví partneři v Rychnovu nad Kněžnou

Informace k nemovitosti

Prodej komerčních prostor s možností ubytování (Zbuzany Rychnov nad Kněžnou)

Je mi velkým potěšením nabídnout Vám k prodeji tento dům s možností výstavby ubytování v obytné části města Rychnova nad Kněžnou, v ulici Zbuzany. Jedná se o velmi žádanou lokalitu s ohledem na okraj města. Centrum města je přitom vzdálené pouhých 15 minut chůze, Rychnov poskytuje veškerou občanskou vybavenost. Od úřadů, pošty, nespočet zdravotních zařízení, gastronomických podniků s dovozem jídla až k Vašim dveřím, až po Základní a Mateřské školy.
Řadový dům byl vystavěn v první polovině 20. století jako součást řadových domů podél celé ulice. Půdorys domu je ve tvaru písmene L, Delší strana je orientovaná do ulice, nabízí výhled ven dvěmi prostornými okny a také hlavní vchod do domu. Součástí pozemku je i prostorná ulička vedoucí podél celé pravé strany domu dozadu na zahradu, což Vám v mnoha případech ušetří spoustu času.
V přízemí se nachází dvě obytné místnosti o podlahové ploše 17 m² a 16 m², které Vám poskytnou dostatek soukromí jako Vaše ložnice či dětský pokoj pro děti. Dlouhá chodba Vás dovede do kuchyně (12m²), dále do koupelny, na toaletu a zadními dveřmi na zahradu. Zahrada o ploše 219m² Vám přinese klid u příjemného posezení s přáteli a rodinou. Na pravém okraji zahrady stojí zděná kůlna na dříví a zahradní potřeby.
V horním patře domu se nachází suchý půdní prostor s podlahovou plochou 75 m², s dřevěnými krovy a s krytinou z keramických tašek. Možnost vybudovat v půdní části domu další pokoje . Celý dům je napojen na veřejnou kanalizaci, vodovodní řád a elektrickou energii.
Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat. Ráda Vám dům ukážu a se vším pomohu.

Parametry nemovitosti

Cena
2 800 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právních služeb
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Zbuzany, Rychnov nad Kněžnou
ID
113
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
623 m2
Vybaveno
Ne
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
112 m2
Plocha nemovitosti
296 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

ELSE LOOK s.r.o.

Svinná 2, Skuhrov nad Bělou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Hana Pohlová

Hana Pohlová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Rychnovu nad Kněžnou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu