Prodej rodinného domu, Lichoceves - Noutonice, 168 m2

Lichoceves, Noutonice

14 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 71 438 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Lichocevsi

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům s komfortní dispozicí 4+kk o užitné ploše 168 m2. Bungalov byl koladudován v roce 2009 a na začátku roku 2024 byl rozsáhle renovován a nyní nabízí ideální bydlení v klidné rezidenční čtvrti Lichocevsi-Noutonicích, s vynikající dostupností do Prahy.

Při vstupu do domu vás přivítá prostorná chodba s vestavnými skříněmi. Odtud se dostanete do světlého obývacího pokoje s krbem, který plynule přechází na terasu. Na společenskou část navazuje jídelní kout a kuchyň, která je vyrobená na míru, jejíž úložný prostor je rozšířený o spíž. Soukromou zónu domu tvoří tři samostatné pokoje a dvě koupelny, vybavené sprchovým koutem, toaletou a vanou. Praktickou součástí je i oddělená toaleta.

Nemovitost je umístěna na rovinatém pozemku o výměře 978 m2 s jižní orientací. Zahrada je navržena s důrazem na praktičnost, jejíž dominantou je dlážděná terasa částečně krytá přesahem střechy domu. Dům je napojen na veřejnou kanalizaci a vodovod, disponuje také vlastní studnou pro automatickou závlahu. Vytápění zajišťuje plynový kotel, který doplňuje krbová vložka. Bezpečnost domu posiluje kamerový systém s alarmem. Součástí je krytá garáž pro jeden vůz a další parkovací možnosti jsou na pozemku.

V Noutonicích najdete základní občanskou vybavenost, včetně malé samoobsluhy, mateřské a malotřídní základní školy a příjemné kavárny U Žlabu. Pro širší nabídku služeb jsou dostupné Velké Přílepy a Tuchoměřice. Milovníci koní ocení jezdeckou školu v obci.

Obec nabízí vynikající dopravní dostupnost do Prahy. Za 20 minut se dostanete na Vítězné náměstí, na Zličín za podobný čas a letiště je vzdálené pouhých 15 minut jízdy autem. Výborné spojení zajišťují také autobusové linky do hlavního města a vlakové spojení.

Financování hypotečním úvěrem je možné a naši finanční specialisté vám rádi pomohou s veškerými náležitostmi. Pro více informací nebo sjednání prohlídky mě neváhejte kontaktovat. Těším se na setkání s vámi.

Parametry domu

Cena
14 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Lichoceves, Noutonice
ID
03092
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
168 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
978 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
129 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Voda
Vodovod, Studna
Garáž
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jan Čančík

Jan Čančík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Lichocevsi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu