Prodej rodinného domu, Srnojedy, Příčná, 142 m2

Příčná, Srnojedy

8 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 39 031 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Srnojedech

Informace k domu

Nabízíme k prodeji krásný řadový rodinný dům v obci Srnojedy, nedaleko Pardubic, s dispozicí 4+kk a celkovou užitnou plochou 142 m² (120 m2 dům vč. garáže, 22 m2 terasa - viz. půdorys). Součástí domu je prostorná garáž pro jedno auto, která je pohodlně průchozí přímo do interiéru. V přízemí naleznete zádveří s vestavěnou skříní, koupelnu s toaletou, prostorný obývací pokoj propojený s moderní kuchyní, pracovnou a jídelním koutem. Z obývacího pokoje je přímý vstup na slunnou zastřešenou terasu a vlastně na celou zahradu, kde se nalézá i zahradní domek a je zde prostor vybudovat třeba i bazén. V patře domu se nachází ložnice, 2 dětské pokoje, komora a koupelna s toaletou.

Nemovitost je ve velmi dobrém udržovaném stavu. V minulosti proběhla například rekonstrukce SDK podkroví nebo výměna oken za plastová, rekonstrukce koupelny, a spoustu dalšího. Některé věci majitel nedokončil, a tak je potřeba počítat s menšími dokončovacími pracemi - například podezdění vany, stropní lišty v ložnici, apod., s čímž Vám pomůže velmi rychle a snadno jakýkoliv šikovný zedník. Dům je vytápěn plynovým kotlem vč. ohřevu vody a je napojen na tyto veřejné sítě – vodovod, elektřinu, plyn i kanalizaci. Parkování je možné nejen v garáži, ale i přímo před domem.

Obec Srnojedy disponuje obecním úřadem, hospodou, obchodem s potravinami, sportovním hřištěm a spoustou dalšího. Milovníci procházek si zde přijdou na své! Co se týče dopravního spojení, tak MHD č. 15 zajišťuje skvělé a pravidelné spojení s Pardubicemi. Autem to máte například na Duklu cca 6 kilometrů a v podobné vzdálenosti je také nájezd na rychlostní silnici směr Hradec Králové a Praha.

Nemovitost bude připravena k nastěhování po vzájemné dohodě, avšak v řádech 4-6 měsíců nejdříve. Majitel si vyhrazuje právo na výběr kupujícího dle vlastních preferencí.

Pokud hledáte klidné bydlení blízko města, srdečně Vás zvu na prohlídku tohoto příjemného domu! Matěj Dachovský - realitní makléř pro Pardubický kraj

Parametry domu

Cena
8 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Příčná, Srnojedy
ID
RD2426
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
142 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
206 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Matěj Dachovský

Matěj Dachovský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Srnojedech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu