Prodej bytu 2+kk, Sveti Vlas, Bulharsko, 48 m2 (ID: 3677791)

Sveti Vlas, Bulharsko

2 524 058 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k bytu

Nabízíme ke koupi atraktivní apartmán 2+kk, Sveti Vlas, Bulharsko.
Hledáte nemovitost u moře? Představujeme Vám krásný apartmán 2+kk o celkové ploše 48 m² ve vyhledávané lokalitě Sveti Vlas, Bulharsko. Apartmán se nachází ve třetím podlaží sedmipatrového komplexu Polar Star a nabízí komfortní dispozici: obývací pokoj s kuchyňským koutem, prostornou ložnici, koupelnu s toaletou a balkon. Celková využitelná plocha činí 42,24 m².
Tento byt je ihned k dispozici a můžete ihned bydlet nebo jej využít jako investiční příležitost.
Výhody komplexu
Bytový komplex nabízí bohaté vybavení, které zajišťuje maximální komfort:
Bazén pro dospělé i děti
Relaxační zóna ideální pro odpočinek
Minimarket přímo v areálu
Výtah pro snadný přístup do všech podlaží
Video dohled venkovních prostor pro vyšší bezpečnost
Video dohled ve společných prostorách pro ochranu obyvatel
Vynikající lokalita a vybavenost
Bytový komplex se nachází v klidné lokalitě, pouhých 300 metrů od moře, s vynikajícím dopravním spojením. V blízkosti se nachází kompletní infrastruktura: školy, zdravotnická zařízení, obchody, supermarkety, pošta a další služby.
Poplatek za údržbu činí 12 EUR za m² ročně.
Sveti Vlas – klidné letovisko s bohatými možnostmi
Sveti Vlas je jedno z nejoblíbenějších letovisek v Bulharsku, známé čistým horským vzduchem a nádhernými plážemi u Černého moře. Letovisko leží jen 4 km od živého Slunečného pobřeží, což nabízí snadný přístup k jeho bohaté infrastruktuře a možnostem zábavy, přičemž si zároveň užijete klid a pohodu ve Sveti Vlas.

Proč koupit nemovitost od MOJE NEMOVITOST U MOŘE?
Naše realitní kancelář nabízí ověřené a kvalitní nemovitosti na Bulharském pobřeží, v lokalitách jako Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Pomorie a dalších. Specializujeme se na prodej, pronájem a správu nemovitostí. Jsme místní odborníci, kteří Vám zajistí kompletní servis – od koupi nemovitosti až po její následnou správu a poprodejní služby. Pomůžeme Vám investovat do správné nemovitosti, která neztratí svou hodnotu.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost vlastnit nemovitost v blízkosti Černého moře. Kontaktujte nás ještě dnes pro více informací a prohlídku apartmánu!

Parametry bytu

Cena
2 524 058 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Sveti Vlas, Bulharsko
ID
F14430
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
42 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
48 m2
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Moje nemovitost u moře

Bubenská 122/20, Praha, Holešovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Angelina Vasileva

Angelina Vasileva

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu