Prodej rodinného domu, Morávka, 120 m2 (ID: 3677938)

Morávka, okres Frýdek-Místek

3 690 000 Kč HYPOTÉKA od 17 585 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu)

Prémioví partneři v Morávce

Informace k domu

Prodej rodinného domu v klidné obci Morávka

Rádi byste bydleli v klidné obci, obklopeni nádhernou beskydskou přírodou a se skvělou občanskou vybaveností? Děti to navíc budou mít pěšky do školy dvě minuty, stejně jako vy na nákup či poštu.

Tento zděný dům v obci Morávka je v původním stavu a jistě si vyžádá kompletní rekonstrukci. Výsledkem vám však bude vysněný domov, kde začnete psát novou životní kapitolu. Dům se nachází v centru obce, díky tomu budete mít v docházkové vzdálenosti 2-3 minut školu, školku, lékaře, obchod, poštu, restauraci. Navíc budete obklopeni beskydskými kopečky a krásnou přírodou. Jistě oceníte vlastní zahradu a vzrostlé ovocné stromy na ní.

Dům má dispozici 5+1, k tomu garáž a sklep. Jeho užitná plocha cca 120 m² (plus skle a garáž) poskytne dostatek prostoru pro vaši rodinu. Dům je napojen na vodovod + studna na pozemku pro užitkovou vodu. Odpady jsou řešeny septikem (možnost využít dotaci obce ve výši 35 tis. Kč na čistírnu odpadních vod). Ústřední topení je napojeno na plynový kotel, alternativním zdrojem tepla je kotel na tuhá paliva. Vzhledem k tomu, že je dům v původním stavu, naskýtá se možnost využít čerpání dotací a snížit si tak značnou část nákladů na rekonstrukci.

Obec Morávka je vyhledávaná lokalita, díky krásné přírodě i skvělé dostupnosti do Frýdku-Místku (autem cca 18 minut) či Ostravy (kolem 30 minut). Je zde i autobusové spojení do těchto měst. Navíc má obec veškerou občanskou vybavenost, z domu dostupnou do pár minut chůze. Jistě oceníte, že si děti samy dojdou do školy, na kroužky a vy na nákup, poštu či k lékaři.

Pokud vás tento dům zaujal, neváhejte mě kontaktovat. Ráda vám poskytnu bližší informace nebo si domluvíme prohlídku.

Těším se na viděnou.

Veronika Gault

Parametry domu

Cena
3 690 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Morávka, okres Frýdek-Místek
ID
28
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
120 m2
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
847 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Gault reality - Veronika Gault

Gault reality - Veronika Gault

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Morávce?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu