Prodej chaty, Albrechtice, 23 m2

Albrechtice

1 300 000 Kč HYPOTÉKA od 6 195 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prémioví partneři v Albrechticích

Informace k domu

CHATA V ALBRECHTICÍCH U ČESKÉHO TĚŠÍNA

Dovolujeme si Vám nabídnout dřevěnou chatu na zděném základě v zahrádkářské kolonii v Albrechticích u Českého Těšína. Hlavní předností této chaty je, že se jedná o první krajní chatu což zajišťuje maximální soukromí s minimem sousedů. Součástí prodeje je vlastní oplocená zahrada obklopená vzrostlými stromy a zelení, což vytváří v parných dnech příjemný stín a skvělou atmosféru v souladu s přírodou. Pozemek je mírně svažitý a najdete zde prostor jak na bazén, venkovní sprchu, tak na záhonek, či ovocné stromy. Exteriér chaty nabízí venkovní zastřešenou pergolu, ideální pro letní posezení s přáteli, nebo příjemnou relaxaci s knihou. Na pozemku se nachází i menší zahradní domek, který je vhodný pro uskladnění zahradního nářadí a dalších potřebných věcí. Chata je částečně podsklepena a nacházejí se zde především úložné a skladovací prostory.

Interiér chaty je tvořen menší kuchyňkou, toaletou, obývacím pokojem a po jednoduchém dřevěném schodišti vystoupáme do podkroví, kde je prostor na spaní. Chata působí velmi útulně a udržovaně, ale prostory jsou v původním stavu a jsou připraveny k renovaci, což dává novým majitelům možnost upravit si prostory podle vlastních představ.

V současné době je voda do chaty přivedena z rezervoáru, není však pitná. Díky poloze na okraji osady, je zde však možnost připojení na obecní vodovod. Elektřina je v chatě navedena, je to síť s podružným elektroměrem, ale i zde je možnost samostatného elektroměru.

Jednou z hlavních priorit, kterou nový vlastník ocení, je příjezd automobilem až k chatě a další bonus je vlastní parkovací stání přímo u chaty.

Tato nemovitost představuje zcela ideální rekreační nemovitost, se skvělou dostupností, místní občanskou vybaveností, a možností úžasných víkendových pobytů v překrásném a klidném prostředí, ideálním pro všechny milovníky přírody, klidu a odpočinku.

Parametry domu

Cena
1 300 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Albrechtice
ID
1009
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
23 m2
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
413 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Ing. Renáta Lokosová

Ing. Renáta Lokosová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Albrechticích (okr. Karviná)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu