Pronájem bytu 4+1, Meziměstí, 5. května, 81 m2

5. května, Meziměstí

12 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(bez poplatků)

Prémioví partneři v Meziměstí

Informace k bytu

Velký krásný byt 4+1 81m² Meziměstí

V krásné a klidné lokalitě města Meziměstí nabízíme k dlouhodobému pronájmu velký prostorný byt s dispozicí 4+1 na obytné ploše 81 m². V tomto městě ležícím v okrese Náchod žije přibližně 2300 obyvatel, svou překrásnou krajinou okouzlí Broumovské vrchoviny nejednoho zájemce. Meziměstí nabízí širokou občanskou vybavenost, jako jsou úřady, poštu, restaurace, Základní a Mateřskou školu. Kromě základních potřeb nabízí pro své občany spoustu kulturního a sportovního vyžití.
Nabízený byt se nachází na okraji samostatně stojícího bytového domu, v posledním 6. podlaží budovy zpřístupněný moderním výtahem. Celkově prošel bytový dům v roce 2008 celkovou rekonstrukcí, kdy byl zateplen i se zhotovením fasády, došlo na výměnu oken, vchodových dveří a stoupaček. V roce 2011 proběhla výměna výtahů za kvalitnější a modernější. Parkování je dostupné přímo před domem na místním parkovišti patřícímu k domu.
Nabízený byt skýtá dostatek prostoru i pro vícečlennou rodinu, 4 obytné pokoje, které budete moci využít jako dva dětské pokoje, obývací pokoj a ložnici dále prostorná kuchyň se vstupem do koupelny. Prostor chodby byl velmi prakticky využit pro výstavbu komory, která Vám umožní uložit všechny potřebné věci a spotřebiče. Poplatky do společného fondu SVJ, za vytápění bytu, ohřev teplé vody a přívod studené vody jsou vyčísleny na 4950,-Kč měsíčně.
V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat na telefonním čísle nebo napište email. Budu se těšit na osobní setkání na prohlídce bytu.

Parametry bytu

Cena
12 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
bez poplatků
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
5. května, Meziměstí
ID
114
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
81 m2
Vybaveno
Částečně
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
199 kWh/m2 za rok

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

ELSE LOOK s.r.o.

Svinná 2, Skuhrov nad Bělou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Hana Pohlová

Hana Pohlová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 4+1 v Meziměstí?


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu