Prodej pozemku pro bydlení, Brno, 302 m2

Brno

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Brně

Informace k pozemku

Dovolujeme si Vám nabídnout ke koupi rodinný dům polořadového charakteru s dispozičním řešením 6+kk a parcelou o výměře 302 m2 v jedné z nejprestižnějších brněnských residenčních čtvrtí. Rodinný dům byl postaven v roce 2019 ve vysokém standardu. Okna u nemovitosti jsou izolační trojskla značky Schuco (v hliníku), klimatizace je samozřejmostí a nechybí ani nábytek vyrobený na zakázku. Interiérová plocha nemovitosti je 218m2 a náleží k rodinnému domu také zahrada, předzahrádka a garáž pro osobní automobil. Milovníky přírody jistě potěší pohled z ložnice, který je směřován do krásné vzrostlé třešně a okolní zeleně. Kuchyně je propojena s obývacím pokojem, ze kterého je možné vyjít na terasu. Terasa skýtá naprosté soukromí, jelikož se zde nachází vzrostlá zeleň, která slouží nejen jako okrasný prvek, ale také jako izolace.

Ulice Wurmova patří ke klidným adresám a bezpečným adresám, proto je velice vhodná k rodinnému bydlení, avšak s docházkové vzdáleností do centra města Brna. Veškerá občanská vybavenost se nachází pár minut jízdy autem od nemovitosti. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat, prosím.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Brno
Plocha nemovitosti
302 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Judita Ledererová, MBA

Mgr. Judita Ledererová, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu