Prodej bytu 2+kk, Jinočany, Emy Destinové, 55 m2

Emy Destinové, Jinočany

7 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 219 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Jinočanech

Informace k bytu

Hledáte ideální místo pro klidné bydlení s moderním komfortem? Tento krásný, designově vyladěný byt v rezidenční části Jinočan v těsném sousedství Prahy je právě pro vás!

Byt se nachází na 1. nadzemním podlaží a má dispoziční uspořádání 2+kk. Jeho užitná plocha je 55,3 m² a náleží k němu krásně upravená prostorná předzahrádka o výměře 95,66 m². Dům byl vystavěn v roce 2020 v rámci developerského projektu Bydlení Jinočany.

Majitelka bytu v roce 2022 provedla zásadní designovou změnu a nechala instalovat a na míru vyrobit novou kuchyň a vestavěný systém úložných prostor v předsíni i ložnici. Díky velmi vkusně zvoleným barvám a kvalitním materiálům vás tento byt zcela určitě zaujme na první pohled.

Dispozice je rozdělena na předsíň, prostornou komoru, která ale může sloužit také jako šatna, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnici a koupelnu se sprchovým koutem, toaletou i místem pro pračku a sušičku. Obrovskou výhodou ve srovnání s ostatními byty v domě je nadstandardní sklep o velikosti 7 m², který se nachází na 1. podzemním podlaží hned u výtahu a vedle vstupu do podzemní garáže.

Parkování je vyřešeno vlastním parkovacím místem v podzemní garáži. Vaše návštěvy mohou zaparkovat na přilehlém venkovním parkovišti hned u domu.

Byt je vybaven kvalitními plastovými okny s izolačními trojskly a venkovními elektricky ovládanými žaluziemi. Samozřejmostí v bytě je připojení na vysokorychlostní internet a kabelovou televizi.

Náklady na bydlení jsou následující:
- Zálohy za služby v domě, teplo a vodu jsou 3.800,- Kč/měsíc,
- zálohy na dodávku elektřiny jsou 2.300 Kč/měsíc.

Speciální věcí u této nemovitosti je zahrádka. Majitelka do ní investovala nejen mnoho svého času a péče, ale také nemalou finanční částku. Hlavní výhodou je zarovnaná plocha zahrady, která byla ještě zpevněna po celém svém obvodu a vybavena kvalitním plotem. Další zajímavostí na zahradě je velmi pestrá flóra. Jsou zde vzrostlé keře a také krásný javor, poskytující hezký výhled z bytu i dostatek soukromí. Velmi snadno udržovatelná zahrada jen čeká na vaše první posezení s rodinou a přáteli.

Tento byt je perfektní volbou pro ty, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení s moderním vybavením a krásně upravenou zahrádkou.

Lokalita má skvělou dostupnost do Prahy. Jen pár minut od Prahy! Snadno se dostanete vlakem na Smíchov, autobusem na Zličín nebo Stodůlky. Pro motoristy je v blízkosti napojení na Pražský okruh a výhodou je i rychlý přístup na Letiště Václava Havla v Ruzyni.

Obec nabízí veškerou potřebnou infrastrukturu – restaurace, kavárny, obchod se smíšeným zbožím, ordinaci praktického lékaře, zahradnictví a kadeřnictví.

V Jinočanech můžete využít nabídky Sokola, který nabízí širokou škálu sportovních aktivit pro děti i dospělé. Obec je ideálním výchozím bodem pro cyklovýlety a turistiku.

Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací nebo domluvení prohlídky. Váš nový domov čeká právě na vás!

Bydlete v místě, kde se spojuje komfort s klidem – Jinočany vás vítají!

Parametry bytu

Cena
7 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Emy Destinové, Jinočany
ID
0201-NP02856
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
55 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Atrium

Podolská 811/138, Praha, Podolí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jan Halík

Jan Halík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Jinočanech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu