Prodej bytu 2+1, Břeclav, Fintajslova, 54 m2 (ID: 3679142)

Fintajslova, Břeclav

3 580 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 061 Kč /za měsíc

(včetně provize a právních služeb)

Prémioví partneři v Břeclavi

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji nádherný, zrekonstruovaný byt 2+1 o velikosti 52 m² v klidné a žádané lokalitě Břeclavi, na ulici Fintajslova.
Tento světlý a moderní byt se nachází ve 4. patře zrevitalizovaného bytového domu. I když budova nemá výtah, jeho poloha a dispoziční řešení vám vše vynahradí.
Byt prošel kompletní rekonstrukcí s důrazem na funkčnost a moderní styl. Kuchyň (cca 10 m²) je vybavena novou linkou se všemi potřebnými spotřebiči, včetně myčky na nádobí. Obývací pokoj (cca 16 m²) je nejen prostorný a příjemně světlý, ale také klimatizovaný, což vám zaručí komfort během horkých letních dnů. Ložnice o velikosti cca 17 m² disponuje vestavěnou skříní a má přímý vstup na balkon, kde můžete začínat svůj den s šálkem kávy.
V koupelně najdete sprchový kout, umyvadlo, toaletu a také dostatek místa pro automatickou pračku. V chodbě bytu je navíc praktická vestavěná skříň, která vám poskytne další úložné prostory. K bytu patří i sklep, ideální pro uložení sezónních věcí či sportovního vybavení.
Lokalita, kde se byt nachází, je nejen klidná, ale zároveň blízko centra města. Veškerá občanská vybavenost – školy, obchody, restaurace i sportovní zařízení – je vzdálená jen pár minut chůze. Parkování je bezproblémové v modré zóně přímo u domu.
Pokud hledáte moderní, útulný a zrekonstruovaný byt, do kterého stačí jen přinést své osobní věci, a zároveň oceníte klidné bydlení v blízkosti centra, pak je tento byt ideální právě pro vás.
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího dle jím zvolených kritérií.
Neváhejte a domluvte si prohlídku! Tento byt je připraven stát se vaším novým domovem.

Parametry bytu

Cena
3 580 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
24. 10. 2024
Adresa
Fintajslova, Břeclav
ID
0163-NP04712
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
52 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
54 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 81 lidí

Prodejce

Bc. Petr Motyčka

Bc. Petr Motyčka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Břeclavi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu