Prodej rodinného domu, Horka nad Moravou, Partyzánská, 220 m2

Partyzánská, Horka nad Moravou, okres olomouc

8 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 504 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Horce nad Moravou

Informace k domu

Nabízíme k prodeji útulný rodinný dům s aktuální dispozicí 3+1, který se nachází v klidné části obce Horka nad Moravou.
*** První prohlídkový blok v pondělí 23.9. odpoledne, neváhejte si rezervovat včas svůj termín ***

Tato nemovitost vám nabídne komfortní rodinné bydlení se vším, co od něj očekáváte. Dům s příjemně rozloženou vnitřní dispozicí a velkorysým prostorem nabízí možnost pro případné další rozšíření do půdních prostor. Pozemky o celkové rozloze 1052 m². Dům nabízí dům dostatek prostoru pro pohodlné bydlení.

Ve zvýšeném přízemí domu ( 1. NP) najdeme prostorný obývací pokoj propojený s kuchyní, nechybí zde ani větší spižírna - dále se chodbou dostaneme do ložnice - do pěkné koupelny se sprchovým koutem - zádveří a samostatné WC. V prvním patře (2.NP) se nachází ještě jeden velký pokoj - dále pracovna/kutilská dílna - velkorysý půdní prostor pro případné vybudování dalších obytných prostor. Sklepní prostory (1. PP) poslouží jako praktické úložné prostory. Na rozlehlé zahradě najdete ideální místo pro rodinnou relaxaci, a to nejen během teplých letních večerů. K dispozici je pergola, dílna, menší garáž, kolárna, prádelna.

Dům je vybaven plynovým kondenzačním kotlem, což zajišťuje efektivní a ekonomické vytápění. Tato nemovitost je napojena na veškeré inženýrské sítě.

Obec Horka má výbornou dopravní dostupnost do města Olomouce, které je vzdálené pouhých 5-10 min. (dle provozu a denní doby) jízdy autem, skvěle funguje i spojení autobusem. V blízkém okolí domu se nachází základní občanská vybavenost (místní úřad, školky, základní školy, pošta, sportoviště, hospůdka, pizzerie, lékarna, obchod, kostel). Pro rodiny s dětmi je zde příjemné a bezpečné prostředí. Místní krajina nabízí mnoho možností pro rekreační aktivity, včetně procházek v přilehlých zahradách a polích.

Tento dům představuje ideální možnost pro ty, kteří hledají pro sebe a svoji rodinu pohodlný a klidný domov, ale zároveň vynikající dostupnost do města Olomouce, kde najdou veškeré potřebné služby a občanskou vybavenost. Nemovitost je k dispozici ihned po prodeji, a je možno ji financovat prostřednictvím hypotečního úvěru, který vám zajistíme za nejvhodnějších podmínek na trhu.

Doporučuji, prohlídky možné po dohodě.

Parametry domu

Cena
8 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Partyzánská, Horka nad Moravou, okres olomouc
ID
911728
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
220 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
145 m2
Podlahová plocha
220 m2
Plocha nemovitosti
1052 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Telekomunikace
Telefon
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Sklep
Terasa
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo ERA RealPatria

ERA RealPatria

Fanderlíkova 381/10, Prostějov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Bc. Pavel Beregsázi

Bc. Pavel Beregsázi

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Horce nad Moravou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu