Prodej bytu 3+1, Nový Jičín, Riegrova, 74 m2 (ID: 3679706)

Riegrova, Nový Jičín

3 350 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 965 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Novém Jičíně

Informace k bytu

Bytová jednotka s dispozicí 3+1 s lodžií se nachází ve třetím patře bytového domu s výtahem na adrese Riegrova 525/7 v Novém Jičíně, okr. Nový Jičín.
Jedná se o panelový, podsklepený bytový dům o osmi patrech s plochou střechou. Stavba není zateplena. O možnosti zateplení se již jedná. V rámci domovních úprav byly vyměněny okna všech bytových jednotek za PVC, vyměněny vstupní domovní dveře, centrální zvonky a celý blok byl napojen na dálkové vytápění s ohřevem TUV. Odpady jsou napojeny do městské kanalizace. Plynová přípojka napojena, plyn užíván pouze k vaření.
Orientace oken bytu je jihovýchodním (obývací pokoj s lodžií) a severozápadním (kuchyně a dva pokoje) směrem.
Naměřené rozměry obytné plochy bytové jednotky jsou následující:
Výška stropu ve všech obytných místnostech je 2, 65 m.
Obývací pokoj 21,5 m2, ložnice 12,8 m2, pracovna 9 m2, kuchyně 8 m2, chodba 15 m2, koupelna s vanou 2.8 m2, wc 1 m2, komora 2,3 m2 Zasklená lodžie 5,7 m2. K bytu dále náleží sklepní kóje 2 m2.
Elektro instalace je původní (hliníkové vodiče). Podlahy betonové s různými krytinami (parkety, PVC, dlažba). Bytové jádro vestavné s obklady.
Celkově lze stav bytu hodnotit jako dobrý, volný k nastěhování a připraven na vymalování nebo na rekonstrukci dle moderních požadavků. V rámci města se jedná o nejlepší lokalitu bytové výstavby s výbornou dostupností obchodů a služeb do 5 minut chůze. Parkování volně v okolí nebo přímo mezi domy pro majitelé bytů.
Nový Jičín je město ve stejnojmenném okrese v Moravskoslezském kraji. Leží 34 kilometrů jihozápadně od Ostravy. Žije zde přibližně 23 tisíc obyvatel.
Město je známé především pravidelným čtvercovým náměstím s podloubím a historickým renesančním domem Stará pošta a Žerotínským zámkem. Sídlí zde také Muzeum Novojičínska. Historické jádro města je městskou památkovou rezervací. Roku 2001 byl vyhlášen Historickým městem roku, v roce 2015 pak novojičínské Masarykovo náměstí získalo ocenění Nejkrásnější
náměstí v ČR. Školy, školky do 5 minut chůze.
Prohlídky jsou možné po domluvě. Byt je k dispozici prakticky ihned. Naše služby kolem nemovitostí jsou komplexní, od prodeje, přes zabezpečení financování, až po případné odhady pro dědická řízení.

Parametry bytu

Cena
3 350 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 9. 2024
Adresa
Riegrova, Nový Jičín
ID
505/3505
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
71 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
74 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 34 lidí

Prodejce

Ing. Ctirad Vašica

Ing. Ctirad Vašica

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Novém Jičíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu