Prodej pozemku pro bydlení, Netvořice, Zahradní, 1044 m2 (ID: 3679753)

Zahradní, Netvořice

4 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 254 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Netvořicích

Informace k pozemku

K prodeji si Vám dovolujeme nabídnout kompletně zasíťovaný stavební pozemek o výměře 1.044 m2 v obci Netvořice. Netvořice leží v malebné krajině mezi zámkem Konopiště a rekreační oblastí Slapy, okresní město Benešov, ve kterém naleznete veškerou občanskou vybavenost je vzdálené 15 km.

Pozemek s jižní orientací se nachází v severní části obce, při ulici Zahradní, a plynule navazuje na stávající zástavbu rodinných domů. Pozemek je již kompletně připraven k výstavbě rodinného domu, je zasíťovaný a přístup je zajištěn přes obecní asfaltovou komunikaci s veřejným osvětlením.
Inženýrské sítě: elektřina (3x 32A včetně kapličky a stavebního el. rozvaděče), voda z obecního vodovodu (dokončená vodovodní šachta s vodoměrem), obecní kanalizace (dokončená PVC čistící šachta 400mm). Podél pozemku vede telekomunikační kabel (telefon, internet).
V rámci terénních úprav byla vybudovaná opěrná zeď se schodištěm do horní části pozemku, budoucí okrasné zahrady, a její osazení okrasnými dřevinami. Finální oplocení (PVC pletivo, sloupky + podhrabové desky) bylo provedeno ze západní a severní strany pozemku, tj. v místech, která již nebudou využívána při stavbě rodinného domu, jižní a východní strana pozemku je opatřena kůly, lesní pletivo a vstupní brankou.

Pokud Vás zaujme projekt na stavbu rodinného domu se ZP 130 m2 a dispozicí 3+kk, s platným stavebním povolením, můžete začít se stavbou domu takřka okamžitě. Případné změny v projektové dokumentaci lze projednat s projekční kanceláří. Projekt na stavbu rodinného domu je součástí kupní ceny.
V rámci občanské vybavenosti na tom nejsou Netvořice vůbec špatně, k dispozici Vám bude základní a mateřská škola, praktický i dětský lékař, pošta, cukrárna, samoobsluha Coop, večerka s koloniálním sortimentem, restaurace, dětské hřiště, stavebniny, čerpací stanice.
Dopravní spojení s okolními obcemi, Benešovem a Prahou zajišťuje autobusová doprava.

Pokud Vás naše nabídka zaujala, kontaktujte makléře a sjednejte si prohlídku této nemovitosti.

Parametry pozemku

Cena
4 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Zahradní, Netvořice
ID
N00327
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1044 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

VENREALITY

Smrková 631, Vrané nad Vltavou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jana Zděnková

Jana Zděnková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Netvořicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu