Pronájem rodinného domu, Žár, 120 m2

Žár

15 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy na energie)

Prémioví partneři v Žáru

Informace k domu

Nabízíme k pronájmu nově postavený rekreační dům z roku 2008, který je vkusně zařízen ve stylu Provence a nabízí pohodlné a útulné zázemí. Nachází se v klidném prostředí téměř na samotě, s jediným sousedem vzdáleným 50 m, nedaleko osady Janovka, 4 km od města Nové Hrady a 20 km od Českých Budějovic.
Popis objektu: Dům vás přivítá stylovým interiérem. V přízemí najdete obývací pokoj s koženou sedací soupravou, TV, jídelním koutem a krbem, odkud je přímý vstup na zastřešenou terasu s pergolou. Otevřená kuchyně je luxusně vybavena elektrickou troubou se sklokeramickou varnou deskou, lednicí s mrazákem a varnou konvicí. Koupelna v přízemí je vybavena sprchovým koutem a toaletou.
V patře jsou dvě krásně zařízené ložnice. Jedna ložnice je ve stylu Provence, druhá ve stylu borovicového dřeva. Každá ložnice disponuje manželskou postelí a dvěma samostatnými lůžky. Okna jsou vybavena sítěmi proti hmyzu a žaluziemi, což zajišťuje příjemný komfort v teplejších měsících. Dům je vytápěn krbem.
Exteriér: K domu patří oplocená zahrada s terasou, zahradním nábytkem, slunečníkem, zahradním grilem a ohništěm. K dispozici je také uzamykatelná garáž.
Lokalita a aktivity: Dům se nachází v krásné přírodní oblasti mezi dvěma rybníky a v blízkosti lesa, který je ideální pro klidné procházky a cyklistiku. Okolí nabízí mnoho aktivit, jako je koupání, rybaření a návštěvy pamětihodností. V blízkosti se nachází hrady Nové Hrady (4 km) a Žumberk (5 km), zámky v Třeboni a Hluboké nad Vltavou (oba 28 km), a historické město Český Krumlov (40 km), zapsané na seznamu světového dědictví UNESCO.
Vzdálenosti a vybavenost:
• Potraviny, restaurace a supermarket (Nové Hrady) – 4 km
• Nejbližší rybníky – 300 m a 500 m
• Rekreační rybník Žár – 3 km
• Krytý bazén (Gmünd, Rakousko) – 18 km
• Lyžařský vlek Hojná Voda – 13 km
• Lyžařské středisko Karlstift (Rakousko) – 39 km
Tato stylová chalupa je ideální pro ty, kteří hledají útulný a komfortní pobyt v přírodě s možností celoročního pronájmu.

Parametry domu

Cena
15 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy na energie
Náklady na bydlení
elektřina: 0,- | voda: 0,- | teplo: 0,-
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Žár
ID
CB-240919
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
250 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Jímka
Topení
Lokální tuhá paliva
Doprava
Autobus
Voda
Místní zdroj vody
Garáž
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo SORENT-CB s. r. o.

SORENT-CB s. r. o.

Lannova tř. 14/9, České Budějovice 6

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Eva Kubátová

Eva Kubátová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Žáru?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu