Prodej rodinného domu, Trutnov, Mánesova, 176 m2 (ID: 3681355)

Mánesova, Trutnov - Kryblice

9 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 46 656 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Trutnově

Informace k domu

Tímto si Vám dovolujeme představit exkluzivní nabídku rodinného domu s velkou zahradou v samotném centru Trutnova.
Objekt se nachází v TOP lokalitě, a to mezi Kryblicí a Zahradním Městem, což je samo o sobě zárukou vysoké atraktivity. Velkým bonusem je „nadstandardní“ výměra pozemku - zahrady (vzhledem k umístění v centru).

Město Trutnov, též nazývané „Brána Krkonoš“ ležící na meandrující řece Úpě se nachází v Královéhradeckém kraji v severovýchodních Čechách. Toto významné okresní město (2. největší v kraji) s 30 tis. obyvateli patří mezi turisticky velmi vyhledávaná místa. Opomenout nelze úžasnou architekturu historického centra, avšak ruku v ruce s moderními trendy a svěží dynamikou současného rozvoje. Výše uvedené doplňuje široká nabídka pracovních příležitostí, což činí z Trutnova ideální místo pro spokojený život.

Technický popis: Rodinný dům představuje původní zděné stavení z 20. – 30. let min. stol. s architektonicky-konstrukčním řešením poplatném době výstavby. Stavení o takřka čtvercovém půdorysu disponuje jedním podzemním a dvěma nadzemními podlažími, přičemž 2.NP (díky čtyř štítům) nemá parametry podkroví (bez šikmin), což zvyšuje plochu standardního obývání. Vše zakrývá klasická sedlová – vazbová střecha s krytinou v podobě bon. šindele. Obvodové (+ vnitřní) zdivo je zhotoveno z klasických cihel (CP – „450“), vodorovné kce. jsou betonové / dřevěné a základy kamenné. Výplně vnějších otvorů jsou dřevěné (okna + dveře), vnitřní též dřevěné / dřevovláknité.Vnitřní zařízení, rozvody a instalace jsou v původním stavu.
Dům je v původním udržovaném stavu s výhledem rekonstrukce dle vlastních představ.

Dispozice domu: podzemní podlaží (51 m2)- 1.PP - schody, chodba, tech. místnost, kotelna, prádelna, sklad paliv + prost. pod schody. Nadzemní podlaží (2 x 2+1) - 1.NP (64,8 m2 + zimní zahrada (14,6m2)) - zádveří, chodba, kuchyně, obýv. pokoj, ložnice, koupelna, WC, zimní zahrada. 2.NP (46,0 m2 + šikmina) - chodba, kuchyně, 2 x pokoj, mezipatro - terasa. Půdní prostory - skladovací (neobytné).

Inženýrské sítě: el. - 230/400 V, voda – veřejná (ohřev – 2x bojler), odpadní vody - kanalizace, vytápění - elektrokotel + kotel TP, telefon, (plyn „přes ulici“).

Příslušenství: zděná garáž (20,3 m2) s nástavbou v podobě letní místnosti + kolny (20 m2) s el. přípojkou. Dále zpevněné plochy a oplocení.

Celková výměra pozemků včetně zastavěné plochy je 689 m2. Příjezd k domu je zajištěn po veřejné, asfaltové komunikaci.

Dům je vhodný zejména k trvalému - rodinnému bydlení.

PENB v současné době se vyhotovuje, proto uvádíme G.

Parametry domu

Cena
9 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Mánesova, Trutnov - Kryblice
ID
01RD2418
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
176 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
689 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RAKO reality IN s.r.o.

Palackého 89, Trutnov, Horní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Hendrychová Martina

Mgr. Hendrychová Martina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Trutnově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu