Prodej bytu 1+kk, Praha - Smíchov, Vackové, 38 m2

Vackové, Praha 5 - Smíchov

7 850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 411 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k bytu

Home Real Estate v zastoupení vlastníka nabízí k prodeji novou bytovou jednotku s východní orientaci o dispozici 1+kk, o celkové podlahové ploše 38,4 m2. K bytu navíc náleží balkon o velikosti 3,1 m2 a sklep o rozloze 1,9 m2. Jednotka se nachází v nízkoenergetické novostavbě 2. etapy největšího developerského projektu Smíchov City, koncipovaného jako čtvrť krátkých vzdáleností s téměř kilometrovou pěší promenádou, bohatou nabídkou služeb a spoustou zeleně. Developerem projektu je společnost Sekyra Group, který projekt Smíchov City připravoval patnáct let a významně do jeho příprav zapojil i veřejnost. Tento jedinečný urbanistický projekt, vytvořený pod vedením renomovaných architektů, se pyšní výhodnou polohou poblíž pěší zóny na Andělu a Smíchovské náplavky. Dům byl navržen prestižní architektonickou studií Chalupa architekti.

Obrovskou výhodou tohoto bytu je jeho orientace do klidného a zeleného vnitrobloku. I přesto, že se v okolí plánují další výstavby a může zde být rušnější prostředí, tato orientace vám zajistí dostatek klidu. Navíc je byt vybaven kvalitními trojskly, které poskytují vynikající zvukovou izolaci.
Díky praktickému půdorysu a počtu oken má budoucí majitel možnost upravit dispozici bytu z původních 1+kk na 1,5+kk nebo 2+kk, což může výrazně zvýšit hodnotu této nemovitosti.

V obytné místnosti je dřevěná vícevrstvá podlaha. V koupelně a v chodbě za vchodovými dveřmi je nadstandardní keramická dlažba. Sanitární technika značky Villeroy&Boch. Vchodové dveře jsou bezpečnostní a protipožární. Dveře jsou s kvalitním nerezovým kováním, hladké a bezfalcové. Všechny dveře, vnitřní i vstupní, mají zvýšenou výšku 2100 mm.

Energetická náročnost budovy je B – velmi úsporná. Byt je vybaven rekuperační větrací jednotkou a je napojeny na centrální vytápění. V domě i bytech jsou moderní datové rozvody pro vysokorychlostní internet, digitální a satelitní televizi.

O bezpečí rezidentů se vedle přístupového a kamerového systému postará také centrální recepce, stejně jako o agendu spojenou se stále více potřebným přebíráním zásilek. Každá sekce je průchozí, stejně jako tradiční činžovní domy, můžete si tedy zvolit, jestli vstoupíte přímo do svého domu, nebo projdete přes centrální recepci a dále přes zahradu.

Projekt Smíchov City je plánem na kompletní revitalizaci celé lokality dosud nevyužívaného území smíchovského nákladového nádraží. Na území o rozloze 210 000 m2 bude vystavena nová čtvrť s množstvím kancelářských, obchodních a rezidenčních novostaveb. Ta má ambici stát se moderním centrem Prahy, a vytvořit tak alternativu k historickému jádru města. Smíchov tak dostane nové moderní multifunkční centrum. Součástí čtvrti budou nově založené velké parky a pěší zóna, přízemí budov postupně osazují obchody, kavárny, restaurace a další provozovny, zároveň zde je umístěn supermarket Albert.

Výborná investiční příležitost!

Pro více informací ohledně teto nemovitosti nebo domluvení prohlídky nás kontaktujte, rádi se Vám budeme..

Parametry bytu

Cena
7 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Vackové, Praha 5 - Smíchov
ID
37005
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
38 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Department #3 Sales

Department #3 Sales

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Praze 5?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu