Prodej rodinného domu, Horoušany, Na Svahu, 150 m2

Na Svahu, Horoušany

10 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 52 375 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Horoušanech

Informace k domu

Připravuji do prodeje, více informací najdete na mých webových stránkách...

Nabízím ke koupi příjemný dvoupodlažní rodinný dům 4+kk o celkové podlahové ploše 121 m² s garáží, terasou 12 m2 s grilem, prostornou půdou a k tomu ještě dvě parkovací stání na pozemku. To vše jen pár minut za Prahou.

Dům byl zkolaudován v roce 2011 a nabízí pohodlné a moderní bydlení s možností využití osvětleného půdního prostoru, který je vybaven OSB deskami a zavedenou elektřinou a přidá navíc spoustu úložného prostoru. Dům je zateplen 14 cm polystyrénu, proto jsou provozní poplatky nízké. Dům se prodává prakticky kompletně vybavený a zařízený, takže Vás nečeká žádné velké stěhování. Vše je na dohodě.

Dům je ve slepé ulici v obytné zóně, což Vám zaručí klid a bezpečí pro Vaše děti.

Klíčové vlastnosti domu:

1. nadzemní podlaží: Zádveří s vestavěnou skříní, koupelna se sprchovým koutem a WC, kuchyňský kout vybavený vestavnými spotřebiči, obývací pokoj s přímým vstupem na terasu do udržované zahrady o velikosti 453 m2. Na pozemku se nachází vydlážděné venkovní parkovací stání pro další 2 auta, celkem 36 m2.

Součástí obývacího pokoje je elegantní betonové jednoramenné točité schodiště vedoucí do 2. NP. Pod schodištěm se nachází praktická spižírna.

2. nadzemní podlaží: Tři prostorné pokoje a koupelna s WC. Z koupelny a jednoho z pokojů je přístup na balkon. Koupelna je vybavena přípojkou na pračku a technickým zázemím pro vytápění domu a ohřev vody (elektrokotel a elektrický bojler).

Podlahy a okna: V pokojích plovoucí laminátová podlaha, v předsíni a koupelnách keramická dlažba. Okna mají izolační plastová dvojskla a jsou na nich instalovány žaluzie.

Technické parametry a konstrukce domu:

Základy: Prostý beton B15.

Nosné zdivo: YTONG 375 mm, zateplení polystyrénem 14 cm.

Vnitřní příčky: YTONG 100 mm.

Střecha: Dřevěné krokve, střešní izolace fólie TYVEK, střešní krytina betonové tašky BRAMAC.

Napojení na veřejné sítě: Vodovod, kanalizace, elektřina (240/380V). Dešťová voda je svedena do podzemní retenční nádoby a je napojena na zavlažovací systém.

V obci Horoušany najdete: 2x Mateřská škola, obecní úřad, potraviny, hostinec, multifunkční a dětská hřiště, skatepark. Rozšířená vybavenost, včetně základní školy, zdravotního střediska a pošty, je dostupná v nedalekých Úvalech, Nehvizdech nebo Brandýse nad Labem. Dojezdová vzdálenost do Prahy – Černý Most je pouhých 17 minut.

Pokud hledáte útulný a moderní domov s velkou vzrostlou zahradou, který kombinuje klid venkova s výbornou dostupností do Prahy, je tento dům ideální volbou.

Parametry domu

Cena
10 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Na Svahu, Horoušany
ID
0029
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
133 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
150 m2
Plocha nemovitosti
533 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

REALITOMAT

Černokostelecká 909/14, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jakub Bakeš

Jakub Bakeš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Horoušanech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu