Prodej bytu 3+1, Svitavy, Felberova, 78 m2

Felberova, Svitavy - Lány

3 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 632 Kč /za měsíc

(Náš finanční specialista vám připraví několik možností, jak nejlépe financovat nákup tohoto bytu.)

Prémioví partneři v Svitavách

Informace k bytu

Dobrý den,
hledáte pro sebe a svou rodinu prostorný byt v klidné části města Svitavy? Pak věřím, že vás tato nabídka zaujme.

Dispozice 3+1: tři samostatné pokoje s výhledem do zeleně, prostorná vstupní chodba, samostatné WC, koupelna se sprchovým koutem a kuchyň.

Byt se nachází v 1. NP panelového domu a má bezbariérový přístup. Parkovat lze přímo před domem nebo v těsné blízkosti. Parkování je zdarma. Velice klidná lokalita. K bytu náleží i prostorná sklepní koje o velikosti zhruba 6 m2 a zasklená lodžie o velikosti 4 m2. Samotný byt má pak obytnou plochu 78 m2.

V roce 2015 prošel byt rozsáhlejší rekonstrukcí: nové podlahy (vyrovnání podlah + dlažba / plovoucí podlaha / lepený vinyl), kompletně zděné jádro z Ytongu, nové rozvody vody, odpadů a elektřiny, kuchyňská linka včetně vestavěných spotřebičů, nové omítky - štuk + výmalba ve všech místnostech včetně stropů.

Bytový dům rovněž prošel během let velkou revitalizací. Za zmínku stojí například: nové zateplení, plastová okna, střecha, stoupačky (voda, odpady, plyn), výtah, okna ve sklepě a vstupní dveře na čip.

Velkou předností nabízené nemovitosti je její umístění. Velice klidná část obce s dostatkem zeleně hned za domem. Všechny potřebné služby téměř na dosah ruky. Nemovitost je k okamžitému nastěhování.
V těsné blízkosti například: ZŠ (100 m), potraviny a restaurace (130 m), hospoda (645 m), fotbalové hřiště a pošta (700 m), Kaufland (1 km), Lánský rybník (1,4 km),...

Nemovitost je bez zatížení.
Velice rád vás tímto bytem provedu, případně sdělím bližší informace.

Těším se na viděnou.

Parametry bytu

Cena
3 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Náš finanční specialista vám připraví několik možností, jak nejlépe financovat nákup tohoto bytu.
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Felberova, Svitavy - Lány
ID
PM240918
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
78 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Mex Investment s.r.o.

Jičínská 226/17, Praha, Žižkov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petr Maček

Petr Maček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Svitavách?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu