Prodej chaty, Hlásná Třebaň, 80 m2

Hlásná Třebaň

6 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 594 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Hlásné Třebani

Informace k domu

Naše rodinná realitní kancelář více jak s 30 letou tradicí v lokalitě Vám exkluzivním zastoupení nabízíme koupi zděnou rekreační chatu 93 m2 na pozemku 733m2. Umístění pozemku s rekreační chatou je ve velmi klidné, zajímavé a žádané lokalitě Hlásná Třebaň Rovina a přímou návazností na obec Lety u Prahy. Pozemek s rekreační chatou se dle územního plánu obce Hlásná Třebaň nachází v plochách pro výstavbu rodinných domů. Kde stávající chatu lze přestavět na rodinný dům o zastavěné ploše cca. 180 m2 anebo se umožňuje výstavba zcela nového rodinného domu. Přípojky vody a kanalizace jsou na hranici pozemku.

Přestavba rekreační chaty anebo nový rodinný dům může disponovat podlažností přízemí a podkroví.

Rekreační chata je v současnosti napojena na elektrický proud, vyvážecí betonovou jímku, nádrž na dešťovou vodu a povolenou studnu na sousedním pozemku. Stávající vytápění je lokální na tuhá paliva. Její současná dispozice je 2+1 s verandou a garáží. Na pozemku se dále nachází terasa se zděným grilem, původní skleník a dřevěný sklad-kolna. Příjezd je po zpevněné asfaltové a dlážděné cestě.

V místě se nachází, v krátké dojezdové vzdálenosti, kompletní služby běžného města Lidl, Billa, zdravotní služby, škola, školka, čerpací stanice, vlakové nádraží a sportovní volnočasové zařízení.

Pro nové vlastníky je naše realitní kancelář schopna zajistit projektovou přípravu a kompletní stavební řízení.

Jestliže Vás nabídka zaujala rádi Vám nemovitost osobně ukážeme.

Parametry domu

Cena
6 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Hlásná Třebaň
ID
DDR242
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
80 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
80 m2
Plocha nemovitosti
733 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

D&D reality

K Třešňovce 1091, Karlík

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Dvořák Petr

Dvořák Petr

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Hlásné Třebani?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu