Prodej rodinného domu, Nové Město na Moravě, Malá, 347 m2

Malá, Nové Město na Moravě

11 900 000 Kč HYPOTÉKA od 56 712 Kč /za měsíc

(Cena je včetně provize a služeb advokáta.)

Prémioví partneři v Novém Městu na Moravě

Informace k domu

Dům k bydlení i komerčnímu využití, blízko centra v Novém Městě na Moravě, Malá

Dovolujeme si Vám nabídnout tento jedinečný dům nedaleko centra. Může se pro Vás stát domem splněných přání. Nabízí hned několik možností, jak ho užívat.
Můžete v něm bydlet, relaxovat, sportovat, podnikat, také mít další zdroj příjmu z pronájmu prostoru. Dům nabízí široké spektrum využití.

Je velký možnostmi a malý nízkými provozními náklady (roční spotřeba el. en. pouze 12 MWh). Na výstavbě majitelé nešetřili. Kvalitu stavby jistě oceníte také v budoucnu.

Celková plocha pozemku je 772 m², zastavěná plocha a nádvoří má 331 m², zahrada 310 m², ostatní plocha 131 m².

Výhodou je dostatek parkovacích míst (z obou stran domu), prostorná garáž s dálkovým ovládáním. Má zabezpečovací systém i domácí telefon. Dva samostatné elektrické okruhy (230/400 V), v mědi.

Dílna je s podlahou z keramiky, s umyvadlem, samostatný el., okruh, 230/400V. Vedle jsou dva sklady.

V interiéru jsou použity kvalitní materiály, dveře i zárubně jsou z ceněného dubového masivu, betonové schodiště má nášlapy s keramikou.

Zdroji vytápění jsou teplené čerpadlo voda-vzduch zn. Mach, nový kotel na tuhá paliva a zasklený krb s průduchy. Ohřev vody zajišťuje nový zásobník na vodu 200L.

Dům můžete užívat, tak jak je. V 1. NP je posilovna, sauna, relaxační místnost, přes chodbu nyní kancelář, která je plnohodnotným pokojem. Navazuje chodbou vytápěná garáž, dílna s umyvadlem, 2 sklady, sociální zařízení (WC, umyvadlo, a sprchový kout). Vstup do zahrady.

1. NP může být také zdrojem vašeho příjmu, lze pronajmout jednotlivě jeho části nebo celé. Prostor, kde je sauna a posilovna, je možný upravit na menší byt, v pokoji je příprava na vodu.

Do 2. NP, které slouží nyní jako byt, se vstupuje po pohodlném schodišti do prostorné centrální haly. Jsou zde 4 samostatné pokoje, kuchyň s linkou na míru vybavenou vestavnými spotřebiči, jídelna je se stolem na míru z masivu a židlemi. Rovněž nábytek v obývacím pokoji je na míru a z masivu. V ostatních pokojích je nábytek běžný i dřevěný. Koupelna je prosvětlená oknem, s vanou, sprchovým koutem, dvěma umyvadly, bidetem, otopným žebříkem V samostatném WC je také pisoár.

Samozřejmostí je zateplení celého domu. Střecha je ze dvou sedlových krovů do tvaru T, krytá betonovými taškami a se dvěma komíny, z toho jeden čtyř-průduchový, dřevěné podbití, měděné okapy. Okna jsou plastová s izolačním dvojsklem. Podlahy v 1. NP jsou keramika a beton, ve 2. NP je podlaha plovoucí a keramika.

Dům je z části podsklepený. Je zde technická místnost, sklad na dřevo a menší sklad.

Zahrada slouží primárně k relaxaci, je zde jezírko s tekoucí vodou, praktická kůlna, posezení s markýzou, vzrostlé stromy a okrasné keře. Obslužnost domu je možné zajistit vjezdem do zahrady.

Dům se nabízí včetně všeho vybavení, můžete se hned zabydlet. Veškerá občanská vybavenost dostupná chůzí.

V případě zájmu nás kontaktujte, rádi Vám dům předvedeme.

Parametry domu

Cena
11 900 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně provize a služeb advokáta.
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Malá, Nové Město na Moravě
ID
N00068
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
347 m2
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
232 m2
Plocha nemovitosti
772 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
52 kWh/m2 za rok

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

LM Real s.r.o.

Brněnská 1146/30, Žďár nad Sázavou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lenka Maděřičová

Lenka Maděřičová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Novém Městu na Moravě?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu