Prodej bytu 2+kk, Hradec Králové, Bidlova, 49 m2 (ID: 3682479)

Bidlova, Hradec Králové

3 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 109 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Hradci Králové

Informace k bytu

Prodej zděného bytu v širším centru města Hradce Králové, Bidlova ulice, 1. nadzemní podlaží, osobní vlastnictví, dispozice 1+1 (2+kk), celková plocha 49,5 m2, k bytu náleží sklep, rekonstrukce 2004. Dispozice bytu – vstupní chodba se vstupem na samostatnou toaletu a do obývacího prostoru spojeného s kuchyňským koutem, ložnice a samostatná koupelna. Byt prošel v roce 2004 rekonstrukcí (elektroinstalace – koupelna a kuchyň, podlahy – dlažba, koberce a kuchyňská linka). Před cca 10 lety výměna oken, dům v perfektním stavu – fasáda, vchodové dveře. K domu náleží klidný pozemek ve vnitrobloku k výhradnímu užívání pro majitele bytů v domě. S ohledem na umístění bytu ve zvýšeném přízemí je využití této klidové zóny vítaným doplňkem pohodlného bydlení.

Jedná se o lokalitu v docházkové vzdálenosti do historického centra města, městského parku a s plnou občanskou vybaveností (škola, školka, obchody, pošta, MHD – vše v místě). Fotografie bytu rádi poskytneme zájemcům na e-mail, byt volný od 01/2025. PENB v domě zpracován není, na vyžádání poskytneme klientům vyúčtování energií za poslední tři roky.

Byt vhodný pro začínající pár nebo k dalšímu pronájmu. Pro více informací a domluvení prohlídky kontaktujte prosím naši kancelář.

Parametry bytu

Cena
3 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 9. 2024
Adresa
Bidlova, Hradec Králové
ID
1017
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
49 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Pavel Vacek

Pavel Vacek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu