Prodej rodinného domu, Pozlovice, Na Drahách, 400 m2

Na Drahách, Pozlovice

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prémioví partneři v Pozlovicích

Informace k domu

Nabízíme k prodeji nadstandardní rodinný dům v krásném prostředí Pozlovic a Luhačovic, situovaný na adrese Ulice Na Drahách, v obci Pozlovice, okres Zlín. Dům je dispozičně řešen jako 4+1 s opravdu velkorysými místnostmi. V horním patře jsou 3 ložnice s koupelnou (vana i sprchový kout, bidet). V přízemí pak obývací pokoj odkud je vstup jak na terasu s navazující okrasnou zahradou, tak vstup do místnosti s vnitřním bazénem a saunou a samozřejmě do kuchyně s jídelnou. Vedle předsíně je samostatné wc. Tato exkluzivní nemovitost je částečně podsklepená a disponuje vnitřním bazénem a saunou s výkonnou vzduchotechnikou, což zajišťuje dokonalý relax a pohodlí pro náročné klienty. Dům je vybaven samostatnou garáží, což zvyšuje komfort a bezpečnost pro majitele luxusních vozidel.

Tento impozantní rodinný dům se nachází v chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty, v lázeňské oblasti, což zajišťuje klidný a harmonický životní styl. Dům byl postaven v roce 1994 a od té doby je pečlivě udržován v perfektním stavu, což dokazuje jeho velmi dobrý stav.

Celková zastavěná plocha domu činí 161m², s užitnou plochou 400m² na rozlehlé parcele o velikosti 979m². Tato luxusní nemovitost nabízí 4 prostorné pokoje a je ideálním domovem pro náročné klienty, kteří očekávají pouze to nejlepší.

Díky skvělé poloze a unikátnímu vybavení, včetně bazénu, sauny a samostatné garáže, je tato nemovitost skvostem luxusu a elegance. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
21. 9. 2024
Adresa
Na Drahách, Pozlovice
ID
223-NP02696
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
400 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
208 m2
Plocha nemovitosti
979 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Garáž
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Mgr. Michal Malaník

Mgr. Michal Malaník

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Pozlovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu