Prodej rodinného domu, Přeštice, Husova, 200 m2 (ID: 3686037)

Husova, Přeštice

7 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 078 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Přešticích

Podlahy

Stěhovací služby

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitele zprostředkujeme prodej RD na vlastních pozemcích o celkové ploše 238 m2 a zastavěné ploše 249 m2 v Husově ulici v Přešticích.
V přízemí domu je situována restaurace, Pizzeria Venezia, včetně potřebného zázemí pro její provozování. Je zde také vstup do obytné části domu, hezkého mezonetového a moderně zařízeného bytu o dispozici 4+1 o užitné ploše 100 m2.
Dům byl v místě původní zástavby nově postaven roku 2002 na pozemku o rozloze 122 m2. V roce 2004 byla vybudována na sousedním pozemku zahrádka (116 m2), která zvětšila v létě kapacitu vnitřní restaurace. Je zde také garáž s vjezdem z hlavní komunikace, využívaná v současné době jako sklad a toalety.
Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě – elektřinu, plyn, obecní vodu a kanalizaci.
Pizzerie:
Kapacita restaurace ke 35 míst. Je zde pec na dřevo, kterou požaduje technologie výroby pizzy, zázemí kuchyně s plynovým sporákem a digestoří, toalety a sklad. Podlahovou krytinu tvoří dlažba. Na provozovnu jsou provedeny veškeré revize a k dispozici je také dokumentace o stavbě domu a provedených rekonstrukcích.
Byt:
Byt prošel kompletní rekonstrukcí a je velice dobře dispozičně řešený. Skládá se z prostorné předsíně, ze které vstupujeme po dřevěném schodišti na podestu do 1.NPa dále do všech místností; koupelny, na samostatnou toaletu, do ložnice, obývacího pokoje a kuchyně. Ta je vybavena kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči - elektrickou varnou deskou, elektrickou troubou, lednicí s mrazícím boxem, vše od firmy Elektrolux. Velkou výhodou je ke kuchyni přiléhající komora s úložnými regály a dále pak samostatná technická místnost s pračkou Samsung a sušičkou Siemens. Po dřevěném schodišti do 2. NP jsou přístupné 2 dětské pokoje, které jsou vybavené nábytkem na míru, vestavěné skříňky jsou promyšleně zabudované do půdního prostoru.
V celém bytě tvoří podlahovou krytinu plovoucí podlaha, v koupelně, technické místnosti a kuchyni je položena dlažba. Střešní okna jsou plastová, zajišťují dostatek světla. V bytě je instalována přípojka internetu.
Veškerá občanská vybavenost v bezprostřední blízkosti. Výhodou města Přeštice je výborná dojezdová vzdálenost do Plzně a do Klatov, cca 20 km. To umožňuje rychlé spojení autem nebo hromadnou dopravou (vlakem, autobusem). Nově otevřený obchvat Horní Lukavice zkrátil dobu dojezdu do Plzně na ca 10 minut jízdy autem. K dispozici dle dohody s majiteli.
Vhodné jako bydlení a podnikání na jednom místě či investice. Cena zahrnuje veškeré vybavení domu i pizzerie, které je možno převzít. Po dohodě možné objekt vyklidit .
S financováním vám rádi pomůžeme a zajistíme ten nejvhodnější způsob. Pro více informací a termín prohlídky kontaktujte makléře.

Parametry domu

Cena
7 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 10. 2024
Adresa
Husova, Přeštice
ID
0070
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Rušná část obce
Plocha nemovitosti
238 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Mgr. Martina Opatrná

Mgr. Martina Opatrná

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Přešticích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu