Prodej bytu 2+kk, Praha - Strašnice, Černokostelecká, 52 m2 (ID: 3686759)

Černokostelecká, Praha, Strašnice

5 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 688 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji světlý byt 2+kk v druhém patře klidného a kultivovaného domu ve vyhledávané lokalitě v Praze - Strašnicích. Výměra bytu činí 52m2.
Obě prostorné obytné místnosti ( každá 19 m2) mají velká západně orientovaná okna s výhledem do klidné zahrady. V obou obytných mistnostech jsou parkety, v jedné překryté linoleem. Kuchyňka byla umístěna na chodbě spojující vstup s koupenou a obývacími pokoji, při adaptaci je však možné umístit kuchyni do první obytné místnosti. Byt má koupelnu s výškou stropu 3,25m a samostatné WC.
K bytu patří sklep 5,6 m2. Dům má moderní výtah přístupný také ze zadního traktu, dům je tak přístupný pohodlně přes zahradu z ulice U kombinátu, kde je možné parkovat.
Velká sdílená zahrada a vnitroblok poskytuje dostatek prostoru pro posezení, grilování a odpočinek.
Byt se nachází v charismatické lokalitě urbanistického celku Solidarita s divadlem, restauracemi, četnou zelení a bohatým komunitním životem. V blízkosti najdete veškerou občanskou vybavenost, obchody, školy a restaurace.
Výborná dopravní dostupnost a blízkost MHD - zastávka Limuzská je přímo naproti vchodu do domu. TRAM 16 a 19 a autobus č.177, 188 a 195. Metro Skalka je pouhé 2 stanice.

V případě jakýchkoliv dotazů či zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat. Rádi Vám zajistíme financování této nemovitosti.

Parametry bytu

Cena
5 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
25. 9. 2024
Adresa
Černokostelecká, Praha, Strašnice
ID
03110
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
52 m2
Patro
2.
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Sklep

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Aleš Procházka

Aleš Procházka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 10?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu