Prodej rodinného domu, Toužim - Kojšovice, 200 m2

Toužim, Kojšovice

5 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 211 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání)

Prémioví partneři v Toužimi

Informace k domu

Nabízím Vám k prodeji rodinný dům v krásné osadě zvané Krásný Hrad, která spadá katastrálním územím pod obec Kojšovice, a je vzdálena od města Toužim 2 km. Osada leží na stráni malého kopce a je dostupná po silnici právě z města Toužim.

Tento objekt je ideální pro větší rodinu, každý zde nalezne svůj kout či místnost. Budoucím majitelům nabízí velkorysí prostor o dispozici 5+kk, první patro je rozděleno na tři pokoje se vstupem na půdu z chodby, dále je zde toaleta. Přízemí je rozvrženo na prostorný obývací pokoj s krbem a kuchyň, samostatné WC, ložnici a koupelnu, kde je rohová vana i sprchový kout. Z chodby je poté vstup do sklepa. Dalším prostorem je dílna a terasa, kde je letní kuchyň, posezení a možnost grilování.

Celý dům je vytápěn plnoautomatickým kotlem Atmos s kompaktní nádrží na pelety, které jsou připraveny na paletách právě ve sklepě. Tudíž se nemusí hned na začátku řešit na zimní období otop, další zdroj tepla je 11kW krb v obývacím pokoji, otop je taktéž připraven.
Kanalizace je svedena do žumpy, vodovod je z veřejné sítě a využít je možné i studnu, která je na vlastním pozemku. Střecha je pokrytá eternitem.

Interiér rodinného domu prošel postupně rekonstrukcí, jsou zde plastová okna (dvojsklo), podlahy dřevěné, keramická dlažba, linoleum a kamenný koberec z přírodních materiálů. Došlo k zateplení stropu s půdou, kde byla použita 120 mm vata a provedena parotěsná zábrana, dále jsou odizolované dveře na půdu. Bylo provedeno i zateplení severní strany budovy, rozvedena elektřina a oba komíny mají vložku.

Každopádně doporučuji prohlídku, rád Vám vše ukážu na místě. Případné financování dokážeme také zajistit.
Tuto větu nepíši často, vlastně vůbec - při rychlém jednání jsou majitelé ochotni přistoupit na dohodu o ceně.

Parametry domu

Cena
5 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
1. 10. 2024
Adresa
Toužim, Kojšovice
ID
01705
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
200 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
700 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Jímka
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Voda
Vodovod, Studna
Sklep
Terasa
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Personal Reality s.r.o.

Personal Reality s.r.o.

Ivana Olbrachta 2614, Kladno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Jan Kuna

Jan Kuna

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Toužimi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu