Prodej vily, Torre-Pacheco, Španělsko, 77 m2 (ID: 3687502)

Torre-Pacheco, Španělsko

5 911 259 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k domu

Novostavba rezidenčního duplexu v Torre Pacheco, Roldán

Zastavěná plocha 136 m2
Užitná plocha 77 m2
2 koupelny, 2 ložnice

Jsme nadšeni, že vám můžeme představit tento úžasný nový rezidenční duplex, který se nachází v srdci Torre Pacheco, Roldán. Tento moderní dům nabízí jedinečnou kombinaci současného designu, funkčnosti a luxusního vybavení šitého na míru pro pohodlí a komfort.

Klíčové vlastnosti:

Soukromé solárium s letní kuchyní: Rozlehlé solárium je ideální pro venkovní zábavu, obsahuje letní kuchyň se zásuvkou na lednici a předinstalaci pro pračku. Prostor zahrnuje také vodovodní a elektrické přípojky, což z něj činí všestranný prostor pro relaxaci nebo hostování hostů.

Elegantní koupelny: Koupelny jsou navrženy s moderní estetikou, s bílým obkladem v celém rozsahu, s výjimkou čela sprchového koutu, které je elegantně obloženo tak, aby ladilo s koupelnovým nábytkem. Každá koupelna je vybavena stylovým zrcadlem a osvětlením nad umyvadlem pro větší funkčnost.

Vestavěné skříně: Ložnice jsou vybaveny plně lemovanými vestavěnými skříněmi, kompletní se zásuvkovými jednotkami pro maximalizaci úložného prostoru a zachování elegantního vzhledu.
Plně vybavená kuchyně: Kuchyně je promyšleně navržena včetně vysoce kvalitních spotřebičů – lednice, varná deska, integrovaná 60 cm myčka, trouba, mikrovlnná trouba v praktickém sloupku a digestoř. Ostrovní pracovní plocha přispívá k modernímu uspořádání a nabízí další prostor pro přípravu jídla a stolování.

Předinstalace klimatizace: Pro zajištění celoročního komfortu je nemovitost vybavena předinstalací klimatizace jak v obývacím pokoji, tak ve všech ložnicích pomocí vzduchovodů.

Design osvětlení: Duplex nabízí vlastní design osvětlení uvnitř i vně domova, což zajišťuje teplou a příjemnou atmosféru. (Dekorativní světla nejsou součástí dodávky.)

Venkovní život: Užijte si venku s napájecími a televizními zásuvkami pohodlně instalovanými v soláriu i na zahradě. V obou prostorech je také přípojka vody, což zvyšuje použitelnost.
Přípravy šetrné k životnímu prostředí: Nemovitost je předem nainstalována pro nabíječku pro elektromobily až do třídy 2, což z ní činí ideální volbu pro kupující, kteří dbají na životní prostředí.

Soukromý bazén: Odpočiňte si a odpočiňte si ve svém vlastním bazénu se dvěma vnitřními světly a venkovní sprchou. U centrálních jednotek je součástí bazénu také čistička povrchové vody zastrčená pod schodištěm pro větší pohodlí.

Tato rezidence nabízí dokonalou kombinaci luxusu a praktičnosti, přičemž každý detail je pečlivě promyšlen, aby poskytl moderní životní zážitek. Ať už si chcete užít prostorné venkovní prostory, využít plně vybavenou kuchyň nebo relaxovat ve svém soukromém bazénu, tento duplex je navržen tak, aby vyhovoval všem vašim potřebám.


Letiště Murcia – 20 minut
Letiště Alicante – 1h 10min
Pláže – 20 minut


Cena 234 900 EUR

Parametry domu

Cena
5 911 259 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
27. 9. 2024
Adresa
Torre-Pacheco, Španělsko
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
77 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
300 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Martina Kroupová

Martina Kroupová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu