Prodej rodinného domu, Pecka, 300 m2

Pecka

9 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 609 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Pecce

Informace k domu

Chalupa v Bukovině u Pecky.

Objevte kouzlo rekreační chalupy v malebné podkrkonošské obci Bukovina u Pecky, která se nachází na okraji obce s typickými podkrkonošskými chalupami, jež dotvářejí jedinečnou atmosféru této oblasti. Tato prostorná chalupa o dispozici 6 + kk nabízí pět ložnic, obývací pokoj s jídelnou a kuchyní, samostatné WC a dvě koupelny, což z ní činí ideální místo pro rodinné pobyty nebo víkendové úniky s přáteli.

Chalupa prošla kompletní rekonstrukcí a přístavbou a je připravena k okamžitému užívání. Přibližně z 1/3 zastavěné plochy se jedná o novostavbu. Topení je zajištěno ústředním elektrickým systémem a kotlem na dřevo, přičemž ve všech místnostech jsou radiátory. Pro maximální komfort je v hlavní místnosti a koupelně navíc podlahové topení. Většina chalupy je zateplená, včetně kompletně zateplené střechy, a všechna okna jsou vybavena izolačními dvojskly, což zajišťuje příjemné klima po celý rok a chalupa je tdíky tomu vhodná i k trvalému bydlení.

Součástí chalupy je kompletně vybavená kuchyň, která je součástí prodeje včetně veškerého nábytku a vybavení. Zastavěná plocha chalupy činí 150 m2 a k nemovitosti patří také garáž 55 m2, kolna 12 m2, venkovní posezení s grilem a bazén, což z ní činí ideální místo pro relaxaci a zábavu.

Celková velikost pozemku je 3.000 m2 a celá parcela je územním plánem určena pro rodinnou nebo rekreační výstavbu. Je možnost dokoupení dalšího pozemku o výměře 2.500 m2, což nabízí možnost dalšího rozvoje.

Chalupa se nachází v dojezdové vzdálenosti od Krkonoš, s nejbližším lyžařským střediskem Benecko vzdáleným pouhých 31 km a Špindlerovým Mlýnem vzdáleným 40 km. Přímo v Pecce je také lyžařský areál Pecka, vhdný pro děti, s jedním vlekem, dlouhým 250 m a dvě udržované běžecké tratě.

V okolí se nachází řada dalších zajímavostí, jako jsou Prachovské skály (34 km), hrad Pecka (3 km) a Hospital Kuks (30 km). Pro milovníky vodních radovánek jsou k dispozici koupaliště, jako je Kemp Pecka (5 km), Miletín (10 km) a Dachova (10 km). Tato chalupa je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid a přírodu, ale zároveň chtějí mít blízko k různým aktivitám a atrakcím.
V případě zájmu volejte pan Dlouhého na tel. 773 919 232.

Parametry domu

Cena
9 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 9. 2024
Adresa
Pecka
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
300 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
3000 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REALITNÍ KANCELÁŘ ŽÁČEK

REALITNÍ KANCELÁŘ ŽÁČEK

Hradební 476/9a, České Budějovice 1

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Dalibor Žáček

Dalibor Žáček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Pecce?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu