Prodej rodinného domu, Petřvald, Ostravská, 160 m2

Ostravská, Petřvald

1 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 293 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Petřvaldu

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům s možností komerční výstavby a rozsáhlým pozemkem o celkové výměře 1835 m², který představuje jedinečnou investiční příležitost.

Díky své velikosti a strategické poloze je vhodný nejen pro výstavbu nového rodinného domu, ale také pro komerční účely. Dům je určen ke kompletní demolici, přičemž je zachováno jeho popisné číslo, což výrazně představuje případnou výstavbu nového objektu.

Dům, který se zde nachází, je částečně podsklepený, a to na pevných základech, které lze po odborném posouzení potenciálně využít pro stavbu nového objektu. Ať už máte zájem o rodinné bydlení, komerční využití nebo jiný stavební projekt, tato nemovitost nabízí široké spektrum možností a potenciál pro výstavbu.

Využití dle územního plánu:
Pozemek se nachází v zastavěném území SC – smíšené obytné zóny. Stává se tak atraktivní nejen pro developery a investory, ale také pro jednotlivce či firmy hledající místo pro svou komerční činnost.

Tento typ území umožňuje:
- bytové a rodinné domy
- stavby pro obchod, služby a stravování
- stavby pro ubytování
- skladové prostory a průmyslové výroby
- autobazary a jiné komerční projekty apod.

Vynikající dostupnost a poloha:
Nemovitost se nachází přímo na ulici Ostravská, což zaručuje snadnou dostupnost do Ostravy, Havířova, Orlová, Šenov a okolí. Výborná dopravní dostupnost je jednou z klíčových výhod této nemovitosti. Ať už se jedná o dostupnost pro zákazníky, zaměstnance, nebo logistiku, pozemek nabízí ideální podmínky pro bezproblémový provoz.

Inženýrské sítě a infrastruktura
Plně funkční připojení na všechny potřebné inženýrské sítě. Na pozemku se nachází plyn, elektřina, voda a také připojení na kanalizaci, což výrazně zjednodušuje a zlevňuje případnou novou výstavbu. Nemusíte se tedy obávat nákladů na připojení inženýrských sítí, protože veškerá infrastruktura je již k dispozici.

Možnost komerčního využití:
Díky své strategické poloze a velikosti pozemku nabízí tato nemovitost mimořádný potenciál pro komerční využití. Je ideální pro podnikatele, kteří hledají prostor pro svůj byznys, ať už se jedná o obchod, skladové prostory, restauraci, ubytovací zařízení nebo jiné podnikatelské aktivity. Napojení na hlavní tah Ostravská je pro podnikání velkou výhodou, protože zajistit viditelnost, snadný přístup a plynulý provoz.

Tato nemovitost představuje skvělou příležitost pro jednotlivce, investory, developery i podnikatele, kteří hledají místo pro svůj nový domov nebo podnikatelský projekt. Díky své poloze, pozemku a širokým možnostem využití velikosti je ideálním místem pro realizaci různorodých projektů.

Abychom vám celý proces co nejvíce zjednodušili, nabízíme Vám také kompletní služby spojené s financováním nemovitosti. Pokud byste měli zájem o hypotéku nebo jiný úvěr o finanční řešení, rádi vám pomůžeme. Máte-li zájem o podrobnější informace nebo osobní prohlídku této nemovitosti, neváhejte kontaktovat naši BO! kancelář.

BO! spolu tvoříme příběhy!

Parametry domu

Cena
1 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 9. 2024
Adresa
Ostravská, Petřvald
ID
5414
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Špatný
Plocha užitná
140 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
95 m2
Podlahová plocha
160 m2
Plocha nemovitosti
1835 m2
Plocha zahrady
1508 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Garáž
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Iveta Palochová

Iveta Palochová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Petřvaldu (okr. Karviná)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu