Pronájem rodinného domu, Černá u Bohdanče, 151 m2

Černá u Bohdanče

28 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(služby 1.000,-Kč (+ elektřina, plyn a internet na nájemníka), vratná kauce 30.000,-Kč; provize RK 33.880,- Kč)

Prémioví partneři v Černé u Bohdanče

Informace k domu

Nabízíme k pronájmu žádaný zděný RD s garáží na okraji obce Černá u Bohdanče (2 km od Lázní Bohdaneč).

Co určitě oceníte:
- Prostornost a soukromí. Aktuální dispozice 5+kk (131 m2) nabízí dostatek soukromí a klidu i pro vícečlennou rodinu.
- Strategicky výhodné místo. Dům je v klidné jednosměrné ulici, kde jezdí jen ten, kdo tam bydlí, 10 m od domu jste v přírodě (les, rybník), máte vlastní prostornou zahradu s přístupem ze silnice a 200 m od domu je zastávka MHD.
- Dům je s minimem vybavení. Máte možnost dovybavení dle vlastních představ, přání a možností.
- Bezpečné parkování v garáži, nebo uzavřené zahradě + 3 venkovní parkovací místa.
- Ideální velikost pozemku. Jeho příjemná velikost vás neutrápí sekáním, ale umožní radostný pohyb na čerstvém vzduchu vám i domácím mazlíčkům. Na pozemku je betonová základová deska použitelná na bazén, nebo vířivku.

Nabízíme k pronájmu prostorný dům z roku 2010, který splňuje požadavky na pohodové bydlení dle posledních trendů i pro vícečlennou rodinu. V 1.NP se nachází velký obývací pokoj s kuchyní, spíží a samostatnou toaletou. Moderní kuchyně je kompletně vybavená (varná sklokeramická deska, nová myčka nádobí, elektrická trouba, lednice). Ve 2.NP jsou 4 neprůchozí pokoje a velká koupelna s WC. Vybavení na fotografiích je součástí pronájmu. O teplotní komfort se stará ústřední topení s plynovým kondenzačním kotlem, který ohřívá i teplou vodu. V hlavní obytné místnosti podporují příjemnou atmosféru krbová kamna. Krajový řadový dům má rovinatou zahradu s přístupem z ulice a je napojený na všechny sítě – elektřina, plyn, vodovod a kanalizace. Rozvíjející se obec žije aktivním životem, je obklopená přírodou a v jejím okolí je spousta cyklotras a zajímavostí. Pár set metrů od domu je k dispozici nové relaxační, sportovní a dětské hřiště v těsné blízkosti místního rybníka, kde se dá v létě vykoupat a posedět u vyhlášeného občerstvení. Veškerá občanská vybavenost je ve 2 km vzdáleném městě Lázně Bohdaneč a co nenajdete tam, je k dispozici v 7 km vzdálených Pardubicích (MHD). Výše zálohy na služby zahrnuje pouze vodné a stočné. Elektřinu, plyn a internet si bude nájemník hradit sám. Vratná kauce je ve výši třiceti tisíc korun českých.
Majitelka upřednostní nájemníky s perspektivou dlouhodobého pronájmu a vyhrazuje si právo vybrat zájemce dle vlastních kritérií.
V závěru fotogalerie je vloženo několik vizualizací možného budoucího dovybavení nájemníkem.

Atraktivitu nabídky posoudíte až na prohlídce, na kterou vás tímto zveme.

Parametry domu

Cena
28 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
služby 1.000,-Kč (+ elektřina, plyn a internet na nájemníka), vratná kauce 30.000,-Kč; provize RK 33.880,- Kč
Aktualizováno
17. 10. 2024
Adresa
Černá u Bohdanče
ID
N50548
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
131 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
151 m2
Plocha nemovitosti
426 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RELIA, s.r.o.

Šípkova 81, Lázně Bohdaneč

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 74 lidí

Prodejce

Málek Břetislav

Málek Břetislav

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Černé u Bohdanče?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu